Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges, hogy ha kipróbálom sráccal utána nem akarom majd újra?
Én domina vagyok. A szolgáim előszeretettel teszem próbára, tekintve, hogy sokan írnak. Általában belépő feladat hogy az egyik szolga a másikkal kell játszon külön. Nélkülem. Ha teljesíti jöhet. Na de volt olyan szolga (19 éves volt) aki ezáltal jött rá, hogy ő biszex. Nehezen dolgozta fel, de utólag örült neki, hogy általam kiderült.
Azt mondom ne foglalkozz senkivel. A BDSM vágyait sok ember szintén így elnyomja és későn öregen kezd bele. Ne foglalkozz senkivel. 1x élsz. Az életed a tied és senkinek nem kell tudnia mit csinálsz. Titokban is eljárhatsz srácokhoz az életedben csak ne csald meg a párod ha lesz. Én így gondolom. ÉLVEZD AZ ÉLETED!
Általában a szexuális trauma nem változtatja meg az ember orientációját.
Ezen azért el kéne gondolkozni, hogy miért érzed úgy, hogy inkább beszerzel magadnak valami komoly lelki sebet, csak hogy ne kelljen magadat elfogadni.
De nyilván mindenki a saját útját egyengeti, ha neked ez kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!