Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Az lehetséges, hogy emiatt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

D.R.H. kérdése:

Az lehetséges, hogy emiatt mégsem vagyok biszexuális?

Figyelt kérdés

Szóóóval….Haha hajnali gondolatok alvás helyett lol. Egy biszex csaj vagyok, vagyis eddig azt gindoltam…

Ezek a gondolatok elég rég óta kerengenek a fejemben, és úgy gondoltam most jött el az ideje megosztanom valakivel, hajnali fél 2-kor xdddd

Az a lényeg, hogy biszexuálisnak tartom magam, viszont a nőkhöz nem vonzódom szexuálisan. Addig oké, hogy így smárolnák csajokkal meg párkapcsolatban lennék velük, összebújnánk, kézen fogva járnánk stb,viszont semmi vágyat nem érzek afelől, hogy lefeküdjek velük. Nem érzem azt a szexuális vonzalmat mint amit például a férfiak felé. Nemhiszem hogy simán csak heteró lennék, mert hardcore oda vagyok a csajokert😭

Mintha aszexuális lennék a nők felé és a pasik felé nem.

Rajtam kívül más is érzett már így? Ez normális? Ettől még bi vagyok?

2022. febr. 27. 01:30
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Írtam privátban.
2022. febr. 27. 01:44
 2/4 cseppszi ***** válasza:
89%
Van olyan hogy hetero romantikus bisex. Ők a másik nemmel tudnak szerelmi viszonyt, párkapcsolatot alakítani, de a saját nemünk vonzza őket sexuálisan.
2022. febr. 27. 06:41
 3/4 anonim ***** válasza:
85%

Én is össze vagyok zavarodva.

En vonzodom a ferfiakhoz, de nagyon erkölcsös nevelést kaptam a nagymamámtól, meg azzal tudom megtartani a saját értékem, hogy bem erhetnek hozzam férfiak es konkrétan egy prostinak érezném magam, ha lefeküdnék velük. Plusz 100-ból maximum 1-2 tetszik.

Nőknél nem lenne ilyen probléma, kb. 25 évesen éreztem úgy először hogy elkezd vonzani egy nő, de meg sosem próbáltam, szóval lehet hogy nem is működne.

Bár konkrétan most is van olyan hogy féltékeny vagyok egy férfira amiért ő együtt lehetett azzal a nővel, aki tetszik.

Viszont en meg pont hogy szerelmes nem tudnék lenni nőbe, sőt csókra sem vágyom velük, az csak a férfiaké.

Az en helyzetem is bonyolult

2022. febr. 27. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
2-es biromantikus heteroszexuálist akart írni biztos. Azaz mindkét nembe tudsz szerelmes lenni, és érzelmeket táplálni irántuk, de szexuálisan csak a férfiak vonzanak.
2022. febr. 27. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!