Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, képesek lennétek leszopni egy másik pasit egy nő előtt?
Én biszex vagyok.
Anno az exemmel kerestünk harmadikat, viszont mindig az volt a kikötés, hogy csakis akkor jöhet szóba, ha a harmadik fél is benne van a bi dolgokban.
A legtöbb pasi belement abba, hogy leszopjam.
Sok pasi képes belemenni, csakhogy puncihoz jusson.
Több olyan is volt, aki azt mondta, őt nem vonzza, viszont ha a párom az arcára ül, és nem látja hogy én kényeztetem a farkát közben akkor benne van.
Szóló pasiként nehezebb lenne a szitu, de hogy párként kerestünk sok pasi bevállalósabb lett :D
Hármasozásnál simán belemennék, de az is nagyon izgató lehet, ha a nő csak nézi, miközben én lecummantom a pasit.
Nem teljesen légből kapott a válaszom, mert hármasozni már sokat hármasoztam, s engem már többször szopott le férfi, így csak annyi változna, hogy átkerülnék a dolog másik végére.
Bár tudjuk, hogy nem mindegy ez..... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!