Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első fiús kaland hogy jött össze? Mit csináltatok? Hány évesek voltatok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 23. 06:01
11/17 anonim válasza:
Eddig még nem jött össze de valaki írhatna
;)
12/17 anonim válasza:
17 voltam
Nagyon jó volt 😍
Haveromat szoptam le
Jó lenne megismételni...
13/17 anonim válasza:
25 évesen társkeresőn keresztül. Jó volt, mivel csak olyat csináltunk ami mindkettőnknek elfogadható volt.
14/17 anonim válasza:
Pár hete szingli vagyok. Azóta felerősödött a tinikori vágy. Szóval még nem voltam sráccal, de izgatna megdugni egy srácot, de még jobban hogy leszopjon.
15/17 anonim válasza:
Szórakozóhelyen megismerkedtem egy, mint később kiderült, meleg férfivel. A lakásán végződött az este. 26 éves voltam akkor.
16/17 anonim válasza:
sajnos az első nem volt jo mert erőszak volt de utánna találtam olyat akivel normálisan lehet csinálni dolgokat
17/17 anonim válasza:
Én 24 voltam, a srác 17, chaten ismerkedtünk meg, nem volt az esetem, de már nagyon ki akartam próbálni az orált. :) A töltés oldalban térdeltünk le egymás elé, nem volt rossz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!