Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alacsony fiuk titeket zavar hogy alacsonyak vagytok?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 18:54
11/11 anonim válasza:
#9, olvasd el még egyszer. Nincs okom semmiféle hisztériára, hanem leírtam, ami a valóság volt. Pontosan tudom, hogy a hátrányom leginkább a fejemben létezett, nem is értem, hogyan jutottál arra, hogy ez szánalmas volna. Nem lehet, hogy van benned valami indulat, és azt vetíted ki? Amint írtam, az életem rendben van, jó kapcsolataim voltak-vannak. Nem érzem szánalmasnak magamat, és az ismerőseim nem is sajnálnak.
Ezt sem írtam volna le, ha nem tudnám, hogy vannak, akik hasonló cipőnem járnak, nekik szeretnék segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!