Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előzőt én írtam, szeretnék még pontosabb képet adni, láttatta, milyen sokfélék vagyunk mi, emberek. Szóval, biszex férfi vagyok, és ha férfivel vagyok, akkor a nőt keresem benne is, magamban is. Ergo ha férfivel vagyok, ideális esetben én egy transzgender nő vagyok, aki transzgenderre vágyom, kvázik férfival lenni nekem ideális esetben leszbikus élmény. Na igen, de ne feledjük, hogy ebben a verzióban az a pláne, hogy mindkettőnkben a farokra vágyom! A magam farka és a férfipartner farka a központi úgy, hogy lelkileg leszbikus szexről van szó, én így élem meg ideális esetben! A macsó férfi ugyanis engem taszít. Mindehhez hozzáteszm, hogy sosem izgatott a férfiak teste, és jelenleg sem. Kivéve a farkok, de az is csak ha meglátoma női lelket egy férfiban, akkor esélyesen érdekel a farka. A teste többi része innentől se izgat.
Azonban... nőkre vágyom jobban, férfiakkal nagyon válogatós vagyok. Talán mert ugye nőiesebb férfire vágyom, és sajnos nagyon ritkán látok ilyet, pláne 30 felett ritka. De aki nőiesebb lelkű férfi, az írhat nekem! Főleg nőies lelkű férfi érdekel, de hab a tortán ha a teste is ilyen. Az én testem inkább feminin, a lelkem félig feminin, félig maszkulin.
Amikor nővel szexelek, akkor sokkal inkább a férfias, maszkulin oldalam dominál, tehát nővel teljesen olyan vagyok, mint a férfiak többsége.
3. vagyok.
Nem számszerűsitem de 1 eltöbb fiúval voltam mint lánnyal. De a jövőhéten változni fog az arány.
Akkor pont 50-50% lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!