Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltem a csajom fiú haverjával... most mi legyen?
Előre leszögezem, hogy tudom kamunak hangzik, de nem az. Én ezt tudom, mert velem esett meg.
Barátnőmnek van egy fiú haverja. Sülve-főve együtt vannak, az elmúlt héten napi szinten órákat chateltek.... állítólag nincs köztük semmi, csak beszélgetnek. Beleolvastam és tényleg csak ilyen csajos szarságokról dumálgatnak (tudom nem kellett volna beleolvasnom)
A srác állítólag meleg.
Ennek ellére ma felidegesítettem magam, kocsiba ültem és átmentem a sráchoz....
Becsengettem és kérdeztem, hogy miért nem tud leszállni a csajomról...
Mondtam, hogyha tényleg buzeráns, akkor itt a lehetőseg szopjon le.
Erre azt mondta okés.
Lefagytam.
Előrébb lépett és lesmárolt. Megfogta a péniszem. Visszasmároltam. S szexeltünk.
Még soha nem voltam fiúval.
Most mi legyen?
Egyrészről kiderült, hogy valami nem stimmel velem. S nagyon jól esett.
Másrészt olyasmit tettem, amivel a csajom vádoltam.
Harmadrészt azt se tudom, hogy igazat mondanak e. Vagy csak azért csinálta a srác, hogy bevegyem tényleg nincs semmi köztük.
Hát
Nekem
Ez akkor is kamunak tűnik
Másrészt
Érdekes ez a tagolás
Nade ha mégsem
Kamu
Akkor fogadd el a tényt
Hogy megcsaltad
A barátnőd
Igen,
Fiúval is pont
Ugyanolyan megcsalás.
Az a baj ezekkel az estimesékkel, hogy túlzásba esel.
Első probléma, hogy már az elején mosakodsz, hogy áh, nem kamu, dehooogy.
Másrészt, túltoltad, totál életidegen a sztori.
Ha meg igaz lenne, undorítóak vagytok, és szegény csaj egyszerre veszít el egy barátot és a párját.
" tudom kamunak hangzik, de nem az. "
Dehogynem.:D Legyen élénkebb a fantáziád és találj ki jobb történetet!:)
Persze, te kapásból belemész pasival szexbe, úgy hogy full ideg vagy és simán megcsalod a barátnőd, a haver pedig csak úgy fogja magát és simán lecumiz, miközben a barátnője pasija vagy.
Annyira életszerűtlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!