Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sissy, femboy fiúk ti hogyan élitek meg ezt az oldalatokat?
Figyelt kérdés
Az utóbbi néhány hónapban éreztem hogy egyre inkább érdeklődöm és elfogadtam már magam. Esetleg van kedvetek beszélgetni, hogy bennetek ez hogy alakult ki? :)
Sajnos nem igazán találok senkit, aki megosztaná velem a gondolatait, érzéseit. Köszi a normális válaszokat!
26/f
2022. febr. 11. 16:31
1/10 anonim válasza:
Egy ilyen alak van az oldalon,minden ilyen,vagy hasonló kérdés az ő műve. Könnyen rátalálsz,írj neki.
2/10 anonim válasza:
Tetszenek a sissy "lànyok" ... <3
34 F
3/10 anonim válasza:
#2 na igen, sok cuki van közöttük. VAjon a Kérdező is cuki? :P
32f
4/10 anonim válasza:
#3: Biztosan szép, szívesen csinosítgatnàm :))
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a priviket, a hozzászólásokat, de hozzám hasonlót keresek.
2022. febr. 11. 18:36
7/10 anonim válasza:
Szia! Nyugodtan írj, amiben tudok segítek! Mások kéretlen privátjait nem kérem! :)
8/10 anonim válasza:
Szia, ha szeretnél írj priviben, szívesen beszélgetek:)
Shemale 24
9/10 anonim válasza:
Sissy vagyok. Fizetős dominánál élem meg, illetve itthon. Volt barátnőm, de ő nem nagyon tolerálta. Most a covid jót tett ebből a szempontból, mióta itthonról dolgozom, sissy-ként élhetem az életem a nap 24 órájában. Csak a webcamos callokhoz kell gyorsan átöltöznöm és lemosnom a sminket.
10/10 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetnék veled:)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!