Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, fiúk! Kinek milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Kinek milyen trikó jön be srácon?

Figyelt kérdés
Nyáron, utcán vagy tömegközlekedésen meglátva, jóképű, sportos stílusú de nem kigyúrt pasin milyen színű és fazonú trikót tartanál izgalmasnak? Kort és nemet is írjatok!

2022. febr. 6. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
80%

Nekem az számít mi van a trikó alatt. Persze az nem baj, ha az illetőn jól áll valami ruha.

"Nem a ruha teszi az embert!" - Nekem nem, de azért nyilván számít, hogy van felöltözve.

2022. febr. 6. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Picit szélesebb pántú, mint az aláöltözőnek szánt "asszonyverős" típus, de semmiképp sem az az ujjatlan poló szélességű. Ne legyen hosszított fazon, úgy szexi, ha a csípő fenék nincs eltakarva. Normális nyak- és hónaljmélység. Pont kövesse a test vonalát, de ne tapadjon rá, mint a kötözött sonka. (Nehéz eltalálni.) Szerintem a sötétszürke, esetleg fekete áll jól, de ez a többi ruha színének is függvénye. Feltűnő és idióta feliratoktól, mintáktól legyen mentes.

26/F

2022. febr. 7. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Van akihez illik és jól is áll neki, csak ritka. Nekem aki emlékezetesebb maradt őt pár éve láttam, még pesten. Habár nem nyár volt még, hanem csak tavasz. Az év első igazi melegebb, ragyogó napsütéses tavasza, igazi szép idő, de még nem a fullasztó nyári hőség. Koradélután volt, éppen átutazóban jártam Budapesten, és a 4/6-os villamoson zötykölődtem. Nemrég indultunk el a végállomásról, így kevesen voltunk a kocsiban, majd az egyik megállónál felszállt ő. Vastag szövetű, fekete, bőszárú farmernadrág volt rajta, felül pedig egy feszesebb, szintén fekete, bordás szövettrikó. Jó alakja volt, teljesen jól állt rajta. Abban az évben még csak akkortájt kezdtek előkerülni az ujjatlan felsők és toppok a lányoknál, fiúkat meg szinte csak pólóban és pulóverben láttam. Szóval eléggé kirívó jelenség volt, vonzotta a tekintetemet. Tőlem nem messze az ajtó közelében állt meg, majd amikor a szerelvény elindult, félkézzel megkapaszkodott a fenti kapaszkodóba. Ezzel feltárult a teljesen természetesen meghagyott, szép és dús hónaljszőre. Nagyon izgalmas látvány volt, onnét már végképp le sem bírtam venni a szememet róla. Így utazott pár megállót, végig a fenti kapaszkodót fogva, szenvtelen tekintettel az ablakon kifele bámulva. Aztán sajnos leszállt pár megálló múlva, és eltűnt a városi körút embertömegében. Sokáig a látványa hatása alatt maradtam. Kicsit sajnálom is hogy akkoriban még bátortalanabb voltam, ha ez idén történik, talán már veszem a bátorságot és leszólítom :))

27 F

2022. febr. 8. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!