Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az ilyen srác? 21/F
Figyelt kérdés
Bi fiú vagyok és mostanában nagyon elkezdtek bejönni azok a ducibb fiúk akiknek nagy mellük van, ezzel együtt nagy mellbimbójuk is. Láttam is pár képet ilyen srácról és szinte akkora volt a melle mint egy női mell és ez nagyon izgatott.
Ritka az ilyen srác szerintetek?
2022. febr. 5. 15:54
1/8 anonim válasza:
Fhu,hogy miért találtam meg én ezt a kérdést!?
2/8 A kérdező kommentje:
XDDD
2022. febr. 5. 17:29
4/8 anonim válasza:
Van pont egy ilyen haverom, tuti összeillenétek.
Ha gondolod összehozlak vele.
5/8 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejönnek az ilyen srácok. Lányokból is a teltebbek az eseteim, úgyhogy én nem érzem annyira furcsának. 27/F
6/8 anonim válasza:
Nem gyakori de nem ritka. A lakotarsam is a pufi,kover sracokat krdveli
7/8 anonim válasza:
Egy 90 kg-os, passzív szűz srác várja a jelentkezőket🤪
8/8 anonim válasza:
Nem mondom, hogy nők méreteit közelíti, de én is ilyesmi vagyok (nagyobb mellek a duciság miatt), és nem azt mondom, hogy a hozzám hasonlóak a célcsoportom, de épp az se baj, ha hasonlít ebben a tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!