Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek el kene mondjam ezt baratnömnek?
Figyelt kérdés
Srac vagyok es a legjobb haverom mar többször mondta hogy ö nagyon ki szeretne probalni milyen ha egy srac veri ki neki. Meg sosem mondtam neki hogy engem is erdekelne a dolog de kiprobalnam, viszont nem tudom,hogy ezt el kene e mondjam baratnömnek vagy sem. Ti mit gondoltok?2022. febr. 4. 17:17
1/6 anonim válasza:
Ha korrekt vagy akkor elmondod mielőtt megtennéd, vagy inkább nem csinálod. Ez ugyanúgy megcsalás a nők szemében. Beszélgess kicsit a pároddal a szexualitásról, s mérd fel a terepet mit gondol a biszex pasikról. Ha nyitott akkor még izgalmas történet is lehet belőle. Ha nem nyitott... na az már egy másik történet lesz.
2/6 A kérdező kommentje:
hm igen enis az utobbitol felek
2022. febr. 4. 17:22
3/6 anonim válasza:
#2 a vágyaid megvannak, elmúlni nem fognak... Tiéd a döntés joga hogy hazugságban akarsz-e élni egy életen át.
4/6 anonim válasza:
Ha szingli lennél, akkor nagyon egyszerű lenne a helyzet. Így neked kell mérlegelni a dolgokat.
5/6 anonim válasza:
kockázatos a dolog, de szerintem nincs jobb megoldás: ha nem mondod el előtte, és kiderül, akkor repülsz, de van egy kicsi esély hogy nem, és akkor megtarthatod mindkét királyságot, sőt: belül sem szégyenkezel
Szóval ha mákod van akkor minden jó ha vége jó :D Ha nincs akkor b***6tod a barátodat, és kereshetsz egy elfogadóbb csajt....
***lehet hogy ez egyeseknek túl őszinte, de az élet rövid a szar színjátékoknak
6/6 anonim válasza:
Fokozatosan vezesd be. Először mondd el, hogy lehet érdekelnek a férfiak is valamilyen szinten. Utána, ha megemésztette hozd fel hogy kipróbálnád. Én lány vagyok, engem egyáltalán nem zavarna egyébként, de az lesokkolna ha egyszerre tudnám meg a két infót :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!