Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha le akarna titeket (csak) szopni egy férfi pénzért, mennyit kérnétek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 3. 11:19
13/23 anonim 

válasza:

Enis hetero vagyok, de basszus 100 juro meg 50k??
En a legkissebb ossszeg amiert elgondolkoznek az egy lakas ara
Nem kene gurcolnom evekig
14/23 anonim 

válasza:

Én valószínűleg nem a pénz alapján dönteném el. Nekem nem erről szól a dolog. Persze ettől függetlenül egy amerikai nagybácsi bármikor jól jönne, de szerintem én nem vagyok olyan jó parti, hogy pénzt érjen az, hogy engem szopnak (kérni biztos nem fogok, de ha adna, lehet, hogy elfogadnám - de szerintem nem lesz ilyen).
15/23 anonim 

válasza:

Én sem a pénz alapján dönteném el. De el tudom képzelni a helyzetet, hogy hagyjam egy srácnak.
16/23 anonim 

válasza:

Nagyon fiatalnak ingyen is hagynám.
17/23 anonim 

válasza:

Nem kérnék pénzt. Ingyen is leszophat. Persze, ha ő ajánl fel egy összeget, azt elfogadom.
18/23 anonim 

válasza:

Miért csak a nagyon fiatalnak? Mi van neki, ami egy idősebbnek nincs?
Jobb is, hogy kitöröltek...
19/23 anonim 

válasza:

Én csak olyannak tennék ajánlatot, akihez vonzódnék is. Akárkinek nem fizetnék ki milliókat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!