Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakótárs csajok mekkora eséllyel szexelnek egymással?
A lényegen nem változtat szerintem. Volt olyan, hogy hárman voltunk biszex lányok egy szobában egy évig kb, közülünk egynek volt barátnője, mégsem tartottunk “nem lehetünk egymástól terhesek” leszbikus gangbang partikat.
“minden 3. filmben van ilyen úgyis stb.??”
Ennek a sornak a tudatában pedig kellene mondani bármit is? (Amúgy nekem tegnap nem rémlett, hogy Biszexualitás kat.-ban van, de akkor én néztem el, bocsi.)
12# Most mindjárt jön Metamorfózis és kioktat, hogy "az nem süketelés és különben is a férfiak mind ostobák"
:D
Nem a férfiakra értettem kollektíven, hanem a kérdezőre, mert ez is csak egy kérdés a sok közül, ahol ő erre veri, hogy majd valaki ilyen szaftos dolgokat leír. Biszexuálisok vagyunk, nem aberráltak, akik válogatás nélkül rámásznak bárkire.
Tudom, hogy vagy troll/poén a kérdés, de elég proli, amikor valaki ezek után legitimnek érzi utána cs*szegetni vele a biszexeket, hogy “Nézzed mán, há te is ijen vagy, há van róla kérdés is, ne hazudgájjá nekem”.
De a férfigyűlöletet elutasítom. :D
Szeretlek titeket, férfiak. Legalábbis a normálisakat közületek. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!