Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi srácok, ti hogyan dolgoztát...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi srácok, ti hogyan dolgoztátok fel, hogy biszexek vagytok?

Figyelt kérdés
Azoktól kérdezem akiknek van barátnőjük, esetleg feleségük. A párotok tudja? Otthon a család, szüleitek? Hogyan élitek ezt meg? Esetleg ez úgy megy, hogy barátnő mellett titokban kalandoztok?

2022. jan. 30. 09:23
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Mit kell ezen feldolgozni?
2022. jan. 30. 09:24
 2/9 anonim ***** válasza:
90%

ha az ember ezt traumának élné meg nem is lenne biszex

semmi lelki gondom nem volt :D

meg nyilván nem kötöm senki orrára, nem kell ezt elmondani hogy nő mellett máshova is beteszem másoknak

2022. jan. 30. 09:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Örülök, hogy vannak akiknek ez semmiség, nekem nem az mert van egy eléggé elutasító családom e téren. Persze én sem vállalom fel előttük, de ha úgy alakul, hogy fiú lesz a párom az már gázosabb.
2022. jan. 30. 09:28
 4/9 anonim ***** válasza:
81%

más kérdés ha párnak fiút szeretnél

én pl. kizártnak tartom ezt. Párom mindig nő volt, max. egy igényes transz átírhatja a dolgom, de fiúkkal, travikkal én csak szexet élvezem ill. alkalmikat.

Komolyabbat csak nőkkel.

2022. jan. 30. 09:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
nehezen
2022. jan. 30. 11:11
 6/9 anonim ***** válasza:
91%
Főleg az olyan passzív hajlamú, heteroromantikus srácoknak nehéz, amilyen én is vagyok, hiszen barátnőre vágyom, de a legtöbb nőnek a szerepcserés szex nem férne bele, hűtlen pedig nem lennék.
2022. jan. 30. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Szüleim, barátaim nem tudják, barátnőm viszont igen. Szerencsére nála belefér néha a szerepcserés dolog is. :)
2022. jan. 30. 12:38
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az a fajta bi vagyok, akit nem egyforma szinten érdekelnek a dologok, szóval a csajok eleve jobban érdekelnek és fiúval csak bizonyos dolgok.

Így én a kezdetek óta úgy tekintek rá, mint egyfajta extra az ember szexuális életében, amit nem kell pl a család orrára kötni feltétlenül. Az a hetero srác sem meséli el a szülöknek a vágyait aki mondjuk arra izgul ha csaja domina szerelésben elégíti ki vagy ilyesmik. Mondjuk ha el kéne mondanom sem hiszem , hogy gond lenne a családommal, pár barátnak meg elmondtam de őket is mertem milyenek, tudtam hogy könnyen kezelik majd. Nem is volt semmi gond.

Amikor van barátnőm akkor nem kalandozok, ahogy normál esetben más nővel sem kalandozik akinek van. Igaz én az a fajta vagyok aki akkor jön össze valakivel amikor tényleg odavan érte, olyankor meg nálam természetes módon offolodik mindenki más, legyen az lány vagy fiú. Amíg nem találok iylent addig meg lehet kalandozni nővel is és fiúval is ha úgy adódik.

2022. jan. 31. 11:46
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt ezen mit feldolgozni.Brutálisan leszoptuk egymást.Élveztem és

azóta mind két nemmel szexelek.Viszont ezt nem kell senkinek tudnia.

2022. jan. 31. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!