Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit a véleményetek arról, hogy pl. én 33 éves pasiként, biként még nem voltam pasival, még semmit sem próbáltam?
Figyelt kérdés
Csak csajjal voltam, bár mindig vágytam erre is. De nem így alakult.2022. jan. 27. 19:40
1/7 anonim válasza:
Nincs rossz véleményem, egy hármasban kitudod próbálni pl.
2/7 anonim válasza:
Igazából bármikor kipróbálhatod, az is lehet, hogy utána rájönnél, hogy nem is jön be ez neked.
4/7 anonim válasza:
Biztos nem volt olyan helyzet, hogy kipróbáld. Bár kicsit fura, az eddigi bi pasik, akikkel beszéltem, neki volt már párszor.
A barátom bi. Miben lennél benne?
N
5/7 anonim válasza:
Nem veszítettél semmit. Max annyit,hogy nem esel pofára a sok kamus,sunyi, link és dilis miatt.
6/7 anonim válasza:
Szinten 33 es engem is erdekel. Ki probalnek 1 2 dolgot. Eddig sikertelen. Nincs normalis partner
7/7 anonim válasza:
Én egyszer voltam egy jóképű sráccal. Nagyon élveztük azt a pát órát.
Azóta sem találtam másik szimpatikus pasit. Szerintem mindenféleképpen próbáld ki! 39F/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!