Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiuk, ti szeretnetek olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk, ti szeretnetek olyan fiu baratot akivel neha több is van?

Figyelt kérdés

En regota szeretnek egy olyan baratot akivel ki lehet probalni ilyen fius dolgokat is ha olyan kedvünk van vagy ha epp nincs baratnönk es mar nagyon hianyzik mindkettönknek a szex.

Termeszetesen igazi baratsagra gondolok, csak ezek a dolgok adnanak egy pluszt neki.

2022. jan. 26. 16:30
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2022. jan. 26. 16:52
 2/28 anonim ***** válasza:
Már férfi vagyok,de nagyon szeretnék. Egy megbízható,értelmes, egészséges barátot.
2022. jan. 26. 17:22
 3/28 anonim ***** válasza:
Honnan vagy kérdező?
2022. jan. 26. 19:11
 4/28 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok miert? :)
2022. jan. 26. 19:12
 5/28 anonim ***** válasza:
Jaja
2022. jan. 26. 19:31
 6/28 anonim ***** válasza:
Igen én is szeretnék! :) Elmenni valahova egy kirándulás keretében pl vagy egy kis termál vízben lazításra. Utánna meg egy kis plusz izgalom…. ;)
2022. jan. 26. 20:11
 7/28 anonim ***** válasza:
Nem lenne rossz
2022. jan. 26. 21:21
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Minden vágyam egy haver, akivel titokban extrákat is lehet. De amikor nincs extra, akkor pedig egy tök jó barát és átlagos dolgokat lehet csinálni. 32/f
2022. jan. 26. 22:10
 9/28 anonim ***** válasza:

A 8-as válaszban benne van a lényeg. Csak sajnos nehéz ilyet találni,mert nagyon elbizonytalanodnak az emberek,amikor a szavak helyett a tetteket kell megvalósítani.

Pedig egy barátkozáson alapuló diszkrét kapcsolat nagyon jó és meg kéne becsulni.

2022. jan. 27. 05:34
 10/28 anonim ***** válasza:
8-as vagyok. Így van, de eddig nem sikerült ilyenre szert tenni. Mindenki azonnal akar mindent. Pedig szerintem egy ilyen kapcsolat a bizalmon alapszik és azt nem pár óra/nap alatt alakítja ki az ember.
2022. jan. 27. 05:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!