Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy valakit az indított be, hogy szőrös vagy?
Figyelt kérdés
Főként srácokhoz szól a kérdés, de ha nők találkoztak ilyennel az is érdekes.2022. jan. 25. 21:10
1/8 anonim 

válasza:

En nem tudom milyen hatassal vagyok masokra. De azt tudom, hogy burutalisan bejon a szor. Csajoknal minel szorosebb pinci szor, pasiknal meg egesz full testen. Mellkas farok has bar mennyi mennyisegbe johet. Szeretem ha valaki szoros!
2/8 anonim 

válasza:

Nem, de volt, aki azt kérte, hogy ne fürödjek le edzés után, mert izzadtan kíván a legjobban. xDD
Nagyon le voltam sokkolva tőle.
4/8 anonim 

válasza:

Önmagában az, hogy szőrös vagyok, szerintem nem. De néhány srác szerint jó farkam van és az tetszett nekik 😅
Na meg volt olyan is, aki mondta, hogy jó, de borotváljam meg teljesen... Egyébként csak rövidre vágom a szőrt időnként.
5/8 anonim 

válasza:

2 ez miért olyan sokkoló? akit mindenestül kívánsz, azt leginkább a saját illatával együtt kívánod, nem a tusfürdőével
6/8 anonim 

válasza:

A hátam gyantàztatom ,a zacsim borotvált,a fann trimnelt,minden más testrészem sűrű fekete szőr borítja!
Számtalan eset volt rá,hogy nem csak a jóképű pasit látták bennem, hanem a szőrös testem látvànya indította be őket ...
Nem csak nőket hanem pasikat is vittem ágyba a szőrzetem miatt
7/8 anonim 

válasza:

Nagyon szőrös vagyok mindenhol. A lányoknak akikkel voltam egyiknek sem jött be úgy, gyanta borotva,szóval maradt a szőrtelenítés. Nem sok fiús kalandom volt,de egy srác volt,akinek kifejezetten bejött,hogy sok szőr van rajtam
8/8 anonim 

válasza:

A testem szőrtelen de a fakamnál elég brutál .Van akinek kimondottan tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!