Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Volt már olyan, hogy valakit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valakit az indított be, hogy szőrös vagy?

Figyelt kérdés
Főként srácokhoz szól a kérdés, de ha nők találkoztak ilyennel az is érdekes.
2022. jan. 25. 21:10
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
En nem tudom milyen hatassal vagyok masokra. De azt tudom, hogy burutalisan bejon a szor. Csajoknal minel szorosebb pinci szor, pasiknal meg egesz full testen. Mellkas farok has bar mennyi mennyisegbe johet. Szeretem ha valaki szoros!
2022. jan. 25. 21:17
 2/8 anonim ***** válasza:
90%

Nem, de volt, aki azt kérte, hogy ne fürödjek le edzés után, mert izzadtan kíván a legjobban. xDD

Nagyon le voltam sokkolva tőle.

2022. jan. 25. 21:17
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki szőrös?
2022. jan. 25. 21:31
 4/8 anonim ***** válasza:
76%

Önmagában az, hogy szőrös vagyok, szerintem nem. De néhány srác szerint jó farkam van és az tetszett nekik 😅

Na meg volt olyan is, aki mondta, hogy jó, de borotváljam meg teljesen... Egyébként csak rövidre vágom a szőrt időnként.

2022. jan. 25. 21:36
 5/8 anonim ***** válasza:
88%
2 ez miért olyan sokkoló? akit mindenestül kívánsz, azt leginkább a saját illatával együtt kívánod, nem a tusfürdőével
2022. jan. 25. 23:19
 6/8 anonim ***** válasza:
91%

A hátam gyantàztatom ,a zacsim borotvált,a fann trimnelt,minden más testrészem sűrű fekete szőr borítja!

Számtalan eset volt rá,hogy nem csak a jóképű pasit látták bennem, hanem a szőrös testem látvànya indította be őket ...

Nem csak nőket hanem pasikat is vittem ágyba a szőrzetem miatt

2022. jan. 26. 04:12
 7/8 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon szőrös vagyok mindenhol. A lányoknak akikkel voltam egyiknek sem jött be úgy, gyanta borotva,szóval maradt a szőrtelenítés. Nem sok fiús kalandom volt,de egy srác volt,akinek kifejezetten bejött,hogy sok szőr van rajtam
2022. jan. 27. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A testem szőrtelen de a fakamnál elég brutál .Van akinek kimondottan tetszik
2022. jan. 29. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!