Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biztos bi lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos bi lennék?

Figyelt kérdés
Mikor kanos vagyok ritkán szoktam meleg p verni, meg olykor le is szopnek valakit, vagy lefekudnek vele, kívánom valamiért. Viszont mint kapcsolat sose lennék együtt fiúval, max ilyen kalandban ha úgy alakulna. Tudom aki 100% hetero az nem csinál ilyet stb... Bi lennék(kérdőjel) Még akkor is ha csak néha ilyen gondolataim vannak, csak szexuálisan nem érzelmileg(kérdőjel) Régebben volt 18+ dolgok fiuval, de azt avval tudtam be, hogy kíváncsiak voltunk. 19F

2022. jan. 21. 23:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen biszex vagy, ennél jobban nem lehetnél már bi.

Amúgy én snapen szoktam próbálni ezt azt.

2022. jan. 21. 23:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
„olykor le is szopnek valakit, vagy lefekudnek vele, kívánom valamiért” – of course you are bisexual, my friend. :)
2022. jan. 21. 23:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, biszex vagy. Un. heteroromantikus biszex - azaz érzelmi kapcsolatot csak ellenkező neművel tud elképzelni, de szexuálisan időnként mindkét nem (a sajátja is) vonzza. A biszexek igen nagy része ilyen.
2022. jan. 21. 23:24
 4/6 A kérdező kommentje:

#1es hogy érted?

#3 ohh pedig azt hittem pont emiatt talán nem vagyok bi, de így, hogy ezt leirtad eléggé egyező a "szexuálitásommal".

2022. jan. 21. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Meglovagolnálak. :$
2022. jan. 23. 14:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is hasonló volt a dolog. Tini koromban volt egy barátom akivel időnként történtek dolgok. Aztán ő felhagyott ezzel. Mivel a családom konzervatív, így nem gondoltam volna soha hogy lehetek így boldog. 23 évessen tudtam hogy ez így nem mehet tovább. Akkor már több barátnőm voltam túl de sosem adta azt érzelmileg amit keresek. Pár hétig elfeledtették a vágyaim, de utána újra éledtek. Aztán elkezdtem ismerkedni, eleinte közös hoki volt a célom. Megismertem meleg és bi srácokat, rájöttem hogy ez nem a világ vége. Most már évek óta boldog kapcsolatban élek. Van egy azonos nemű párom, akit nagyon szeretek, és akivel nagyon boldog vagyok.
2022. febr. 18. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!