Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ti atöltöznetek egy nagyon jo haverotok elött, ugy hogy teljesen meztelenre vetköztök?
Figyelt kérdés
Eggyik haverom nemreg nalam aludt es atöltözött elöttem,
en elöször nem akartam elötte de ö lazan levette meg a boxeret is.
Ti atöltöznetek egymas elött?
2022. jan. 21. 16:31
1/22 anonim válasza:
4 évig voltam kolis, nem ijjedek meg egy másik broki látványától.
2/22 anonim válasza:
A legjobb haverommal ez teljesen természetes, hogy meztelenre vetkőzünk. Kolisok vagyunk és együtt járunk a folyosó végi zuhanyzóba.
3/22 anonim válasza:
Simán! Nem vagyok szégyenlős. Szerintem gázabb, amikor pl. uszoda öltözőben kínlódnak azzal hogy a törölköző alatt veszik át az alsógatyát. Ugyanaz van a két lábatok között, úgyhogy nincs értelme szégyenlősködni.
5/22 anonim válasza:
Simán, át is szoktam pont ilyen ott alvásoknál
6/22 anonim válasza:
Más fiú látta már mereven is a brémet, nem lett tőle szégyen világvége. :)
7/22 anonim válasza:
Szoktam nudizni járni, nekem ez nem gond. Viszont ez csak huszonéves korom óta jellemző. Kicsi koromban nagyon szégyenlős voltam.
8/22 anonim válasza:
Nekem nem okozott problémát sohasem hogy más előtt kell átöltözni legyen az akár ismerős akár idegen
9/22 anonim válasza:
Persze!
Nyaranta együtt nudizunk a haverokkal pl
10/22 anonim válasza:
Igen simán nem vagyok szégyenlős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!