Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kielégítette a farkam a masszőr most mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egy 22 éves izmos magas masszőr. Heterónak gondoltam mindig. 2,5 hónapja megyek heti 2x mert volt egy balesetem és egy izmot érintett. Nagyon kis vékony vagyok emiatt talán meleges is 1-1 ember számára. Na szóval ezen agyalok ami ma volt. A csávó masszázs közbe folyton a farkamhoz is hozzáért. Mintha direkt izgatta volna a lényeg elkezdett keményedni. Erre elkezdte simizni majd verni majd szopni. Elélveztem a szájába. Majd még masszír ment tovább és elköszönt. Ment a másik kezelőbe. Mindig így van. Szoktunk beszélgetni amúgy de ezek után… élveztem de ah. Ez a szitu… mit tegyek?2022. jan. 21. 01:16
11/21 anonim válasza:
10-es vagyok. Majd írd meg mi volt.
12/21 A kérdező kommentje:
Én se tudom mit akarok...
2022. jan. 21. 11:04
13/21 anonim válasza:
Ha jó volt, és még akarod, akkor adjál neki borravalót. Mondd, hogy a multkor meglepődtél,és elmaradt. De Köszönöd szépen és nagyon jól esett. Erre valószínű meg fogja ismételni.
Ha igen, akkor bátran fogd meg a farkát, mikor Ő a tiédet simizi, veri, vagy szopja ! Valószínű arra vár !
Várja, hogy vissza jelezz !
14/21 A kérdező kommentje:
Eszembe nem jutna szopni… ezt nem is értem miért mondod…
2022. jan. 21. 13:37
15/21 anonim válasza:
szeretnék masszirozni valakit..
16/21 anonim válasza:
De el tudnék viselni egy ilyen happy endes masszázst, akár női, akár férfi masszőrről is legyen szó...
17/21 anonim válasza:
Ha fel is állt, meg nem is tiltakoztál, akkor azért nem lehetett rossz. Kis ajándék a kedvenc ügyfelének. Ha meg inkább hetero életet szeretnél élni, ezt tartsd titokban, legközelebb meg mondd hogy ezt most ne !
18/21 A kérdező kommentje:
Na hát a következő masszázson megismétlődött a dolog. Ezután viszont még rosszabbul éreztem magam. Többet nem megyek hozzá arra jutottam.
2022. febr. 1. 09:31
20/21 anonim válasza:
Tényleg rossz volt, vagy csak utólag ilyen bűntudat-szerű ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!