Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok hány cm a farkatok és milyen magasak vagytok?
Figyelt kérdés
Érdekel vajon van-e összefüggés a méret és a magasság között. Kort is írhattok:)
Én 29. 180cm és 16cm a farkam.
2022. jan. 18. 18:39
21/32 anonim válasza:
166cm magas vagyok és 17cm ott lent. 29 éves
Szerintem azért nagy àltalànossàgban aki alacsonyabb annak kisebb is. Van több alacsony ismerősöm és őket például zavarja a kis méretük. Pedig nem érdemes mert ellenben nagyon kemény ,tartós erekciòjuk van. Persze ez is lehet csak véletlen egybeesés.
22/32 anonim válasza:
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy akik itt 17-18 cm felettiek, azoknak normálisan mérve (értsd a mércét nem csontig benyomva, nem felkerekítve, nem az ánusztól mérve) valójában mekkora is a farkincájuk. Azt gondolom többségük 2-3 centivel bőven kisebb lenne... :)
27/32 Tilinkó válasza:
40 éves, 176 cm, 14 cm farok. Hetero, de szeretek férfival is meztelenkedni.
28/32 anonim válasza:
189, 15, 32
magasság, kor, farok, még mielőtt valaki kérdezi
29/32 anonim válasza:
De szép méretes srácok vannak itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!