Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Cuckold kérdés! Pasik, meg szokott szopatni a bikátok?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 01:53
1/5 anonim válasza:
Volt olyan aki igényelte, hogy pl amikor szex közben nyaltam az asszonyt, közben ki-ki vette és akkor szopnom kellett, vagy a végén az én számba, arcomra élvezett.
Meg volt egy olyan is, akinek meg a fenekét kellett nyalnom miközben dugott vagy a nejem szopta.
2/5 anonim válasza:
Nem tudom, én cuck vagyok, de nálam ez szigorúan heteró dolog. A pasik foglalkozzanak csak az asszonnyal. :)
3/5 anonim válasza:
Én is az vagyok (1-es voltam). Nem azért hagyom ezt, mert biszex lennék, hanem mert muszáj.
Nekik élvezet, mert megaláznak vele (ha bi lennék, nem lenne megalázó ugye...), nekem meg azért, mert az izgat, ha a nejem és a bikája élvezik az együttlétet, és ha ennek is meg kell történnie, akkor hagyom...
4/5 anonim válasza:
Bár esélyem nincs rá , de élvezném a szopatást ,ha lenne ilyen helyzet.
5/5 anonim válasza:
Nem volt még rá példa, mivel nem vagyok biszex, illetve az eddig felkért, úgymond bikáknak sem voltak ilyen biszex vágyaik vagy hajlamaik. Eddig a maximum az volt, hogy aktus után kinyaltam néhányszor a páromat. De azt is csak azért, mert ő igényelt még egy kis folytatást, vagy levezetésként egyszerűen jólesett neki. Az, hogy a másik fél nedveinek a maradéka még ott volt esetleg, nekem inkább kellemetlen volt, de nem foglalkoztam akkor vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!