Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex pasik! Egy férfit vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex pasik! Egy férfit vagy egy nőt jobb fenékbe dugni, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2022. jan. 16. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha viszonzásra vágysz , akkor pasit válassz !
2022. jan. 16. 21:42
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem pasit
2022. jan. 17. 00:10
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Nem voltam még pasival, nem is akarok, de ég és föld a férfiak és nők hozzáállása.

Egy férfi örül, ha seggbe akarják dugni, de egy nő inkább kihagyja.

2022. jan. 17. 05:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Érzésre ugyan olyan, hisz anatómiailag nincs sok különbség, csak a prosztata.

Viszont egy férfi akinek az a vágya, hogy análba kapja, örömmel fog beleülni a farokba miközben egy nőt rá kell venni(én csak ilyennel találkoztam). Szopásnál is hasonló a helyzet, bár ott a nők többsége is szereti csinálni. De teljesen más, ha látod egy személyen, hogy élvezi a farkad vagy csak megteszi mert te azt szeretnéd.

2022. jan. 17. 08:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nőt még nem dugtam seggbe, őszintén szólva, nem is vonz. Velük bőven kielégít engem a vaginális közösülés, ha fenékre vágyom, férfit keresek, aki élvezi is.
2022. jan. 17. 08:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem az érdekelne, hogy mennyivel másabb a vaginális szex mint az anális. Még nem voltam növel csak pasival de birizgálja a fantáziám a dolog.

Szorosabb/lazább? Valaki aki tapasztalta mind a kettőt leirhatná nekem, akár privátban is!

2022. jan. 17. 09:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pasit,nem kérdés!

A pasim vergődik az élvezettől mikor dugom,a bnőm azt mondja szereti de csak max a felét dugjam be neki!

Tudom csak féltékenységből vállalja be,azt hiszi akkor nem kívánom a pasikat ha őt análba is dughatom!

Nők...

2022. jan. 19. 04:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!