Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Régen miért lehetett ez így? 21/F

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Régen miért lehetett ez így? 21/F

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy szexuálisan bi vagyok, de erre csak pár éve jöttem még rá.

Előtte mindig a legnagyobb félelmem volt az, hogy nehogy bi legyek, próbáltam erőltetni magamba hogy teljesen hetero vagyok, próbáltam erőltetetten undorodni a faroktól, és rá sem bírtam igazából nézni olyankor.

2018ban amikor először felizgatott egy farok, nagyon meg voltam ijedve, próbáltam bebeszélni magamnak, hogy nem az izgat, nem arra vagyok felizgulva, közben direkt próbáltam farokról képet is keresni, és próbáltam úgy nézni rá hogy undorodjak tőle, de már nem ment, úgy fel voltam izgulva, hogy az előváladék konkrétan ömlött belőlem.

De nem mertem egyből maszturbálni, mert tényleg meg voltam ijedve, hisz “nem akartam bi lenni” és tudtam ha most megteszem, máskor is megfogom és minden megváltozik.

Aztán végül nem bírtam ellenállni, ahogy néztem a képet a farokról és próbáltam bebeszélni magamnak, hogy nem tetszik, a kezem konkrétan már szinte reflex szerűen elkezdte verni a farkam mert már nem bírtam tovább.

Azóta szerencsére tisztázódott ez bennem és teljes mértékben elfogadom ezt magamban és sokkal jobban is érzem magam, hogy nem kell ezt elnyomnom.

Az elején amikor ez felszabadult bennem, úgy izgattak a férfiak mint még soha semmi, aztán szépen lecsillapodott, és már csak ritkán jön elő, hogy a férfiakat kívánom.

Viszont ha épp nem is kívánom a férfiakat, már nem tudnék úgy undorodni egy faroktól mint annak idején, egy esztétikus és formás egyenes farkat kifejezetten szépnek tartok és nem tudom elképzelni, hogy hogy undorodthattam ettől régen.

Hogy tudott ez így átfordulni? Más is van így vele?

2022. jan. 13. 17:10
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van. Nyugodj meg, nem Te vagy így egyedül. Én is így voltam, és 30 év után leszopott egy srác, majd később én is kipróbáltam. Végül elfogadod, hogy biszex vagy és rájössz, NEM OLYAN NAGY DOLOG !MÁS IS CSINÁLJA. Nincs a homlokodra írva, hogy SZOPTAM ! Ha diszkrét a barátod, akkor nem tudja senki !
2022. jan. 13. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!