Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nehezebb nőket találni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehezebb nőket találni szexkapcsolatra, mint férfiakat?

Figyelt kérdés

2022. jan. 13. 10:18
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Amit a 10 es mond, azzal semmi baj nincs.m az még nem lenne gond.

A baj az, hogy az 1 esnek is nagyon igaza van.

Amelyik nő jól néz ki, annak nincs gondja. Ha viszonylag szép, aranyos, kedves arca van, és vékony, csinos, vagy esetleg átlagos, azzal már nem lesz gond.

Több 100 férfi fogja ostromolni.

És nyilván. Nem hülye a nő, hisz a legjobbat fogja választani. Megteheti, hisz van rá lehetősége. Hülye lenne nem megtenni.

Ez az oka annak, hogy manapság csak a jóképű, átlagos testalkatú, dús hajú, legsármosabb férfiak kelnek el.

Azt figyelem, hogy már a kis túlsúly, a kis pocak, már ezek is kizáró tényezők lettek.

Csakis kizárólag a szinte teljesen, 100% osan tökéletes férfiaknak jut társ.

Régebben azért ez kicsit másképp volt. Igaz volt a mondás, hogy minden zsák megtalálja a maga foltját.

Ma már sajnos nem. A nem tökéletes zsákok sajnos lukasak marad. 😢😭

2022. jan. 14. 15:57
 12/16 anonim ***** válasza:
24%
Ja, és a kérdés az a szexkapcsolatra vonatkozott, sajnos azt sem, és komoly, érzelmi alapon alapuló kapcsolatot sem találnak a férfiak.
2022. jan. 14. 16:01
 13/16 anonim ***** válasza:
22%
A férfiak nagy többsége egyszerű szexet keres, míg a nők nagy többsége pont hogy nem szexkapcsolatra vágyik. Szóval nem találkoznak az igények.
2022. jan. 14. 19:05
 14/16 anonim ***** válasza:
91%

Ez is igaz lehet, de azért talán akadnak még kivételek.

Én pl érzelmi alapon nyugvó tartós kapcsolatot keresnék,de az sem megy.

Mondjuk engem meg már elért a másik végzet, hogy 55 lettem, és ilyenkor már szinte lehetetlen.

Az 50 körüli nők nagy többsége a 30 körüli férfiakat keresi.

Amíg kapnak fiatalt, addig miért is ne.

Teljesen igazuk van.

2022. jan. 14. 20:27
 15/16 anonim ***** válasza:
91%

Keresek szexkapcsolatot, de hogy őszinte legyek néha ijesztő és főleg megbízhatatlan a férfi felhozatal az általam fontosnak tartott szempontok alapján, ezért nem nagyon megy. Nem a külsőségeken bukik meg a dolog számomra, hanem viselkedés és elvek alapján. Pl meglepően sok férfi lenézi a nőket, holott puncsol, hogy lehúzhassa a bugyimat, baromi ijesztő. Nem hajtom ezt a dolgot minden áron, ha lesz megfelelő személy, akkor lesz szexkapcsolat is, csak azért nem megyek bele ebbe, hogy legyen valami.

Nem kérek privátot, csak a véleményemet mondtam el.

2022. jan. 14. 20:38
 16/16 anonim ***** válasza:
95%

15 vagyok. Még annyit hozzá tennék, hogy nyilván a minőségi szex a fontos egy ilyen kapcsolatban, de sokszor nem kaptam azt, amit vártam volna.

A pasi biztos elhitte magáról, hogy milyen jó, de nem volt az.

2022. jan. 14. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!