Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom fiúra?
Ha csak fiúra vágysz akkor azért mert meleg vagy, ha mellette nők is vonzanak akkor bi. Nincs egyikkel se semmi baj. Egyszer élünk, ki kell próbálni mindent ;)
Az meg hogy nem tudja senki sem az ismerettségi/családi körből nem baj. Nem kell a szexuális dolgaidról, preferenciáidról tudniuk amíg te nem szeretnéd megosztani velük és el nem mondod nekik.
Rólam a mai napig nem tudják, hogy előbb voltam sráccal mint csajjal, sőt azt se tudják hogy a srácok is bejönnek
Nem is gondolod, mennyien vagyunk így.És nemcsak ilyen fiatalon,mint Te.Vágyunk egy srác,vagy egy férfi közelségére,aztán mikor volna lehetőség,sajnos a többség nem meri kihasználni,vagy élni vele.
Marad a vágyakozás és búsulás,mert elmulasztottunk valamit.
De az unokahúgom,aki kétgyerekes anya,ő lányokra vágyik ilyen téren, ez tehát a nőknél is megvan.Csak családosként nehezebb.
Én is így vagyok ezzel. :) Eddig kozos veresig jutottam sraccal, de ezer eve szeretnem kiprobalni fiuval.
Amugy full hetero eletet elek.
32BP irj nyugodtan
Szerintem a biszexuálitás lényege hogy mind a két oldallal jól érzed magad! Szerintem a szexualitás magánügy, ezért rólam se tudják hogy mennyi kapcsolatom volt! Normális hétköznapi Hetero életet élek..
33/f aktív bi
BP
Én teljesen hetero vagyok, annak vallom magam, érzelmileg és teljes szexualitással is csak lányra vágyom, fiúval csak annyi, hogy 2 éve hajt a szopás kíváncsisága, egyszer ki akarom próbálni.
34/F , Fejér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!