Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért vágyom fiúra?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vágyom fiúra?

Figyelt kérdés
22F vagyok. Senki se tudja rólam hogy fiura is vágyom. Heteroként viselkedek. Senki még a legjobb haverjaim sem tudják. Annyira vágyom egy fiúra aki ki elégít..hozzám bújik
2022. jan. 12. 04:39
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak fiúra vágysz akkor azért mert meleg vagy, ha mellette nők is vonzanak akkor bi. Nincs egyikkel se semmi baj. Egyszer élünk, ki kell próbálni mindent ;)

Az meg hogy nem tudja senki sem az ismerettségi/családi körből nem baj. Nem kell a szexuális dolgaidról, preferenciáidról tudniuk amíg te nem szeretnéd megosztani velük és el nem mondod nekik.

Rólam a mai napig nem tudják, hogy előbb voltam sráccal mint csajjal, sőt azt se tudják hogy a srácok is bejönnek

2022. jan. 12. 05:16
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem is gondolod, mennyien vagyunk így.És nemcsak ilyen fiatalon,mint Te.Vágyunk egy srác,vagy egy férfi közelségére,aztán mikor volna lehetőség,sajnos a többség nem meri kihasználni,vagy élni vele.

Marad a vágyakozás és búsulás,mert elmulasztottunk valamit.

De az unokahúgom,aki kétgyerekes anya,ő lányokra vágyik ilyen téren, ez tehát a nőknél is megvan.Csak családosként nehezebb.

2022. jan. 12. 07:15
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is most 30 évesen kezdtem el azt érezni, hogy kipróbálnám fiúval... És ahogy hallottam sokan vannak így...
2022. jan. 12. 08:16
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szintén nem voltam fiúval, de már egy ideje vágyom rá, hogy kipróbáljam.
2022. jan. 12. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
ha gondolod ismizhetünk,leszünk haverok, szexhaverok
2022. jan. 12. 14:34
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok ezzel. :) Eddig kozos veresig jutottam sraccal, de ezer eve szeretnem kiprobalni fiuval.

Amugy full hetero eletet elek.

32BP irj nyugodtan

2022. jan. 12. 14:52
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
en ugyan igy vagyok ezzel mint te kerdezö. :) jo lenne mar kiprobalni.
2022. jan. 12. 16:32
 8/11 anonim ***** válasza:
93%
Én sem voltam még fiúval, csak lányokkal, de nagyon vágyom rá, jobban, mint egy lányra...egy fiú, akivel mások szemében csak két barát vagyunk, valójában viszont annál sokkal többek... :)
2022. jan. 12. 18:19
 9/11 Mrcock ***** válasza:
93%

Szerintem a biszexuálitás lényege hogy mind a két oldallal jól érzed magad! Szerintem a szexualitás magánügy, ezért rólam se tudják hogy mennyi kapcsolatom volt! Normális hétköznapi Hetero életet élek..

33/f aktív bi

BP

2022. jan. 13. 04:41
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen hetero vagyok, annak vallom magam, érzelmileg és teljes szexualitással is csak lányra vágyom, fiúval csak annyi, hogy 2 éve hajt a szopás kíváncsisága, egyszer ki akarom próbálni.

34/F , Fejér

2022. jan. 13. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!