Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Történt már veled, hogy fürdőbe, strandon, uszodában, edzőterembe megláttál egy srácot, és úgy intézted, hogy egyszerre zuhanyoztatok?
Figyelt kérdés
zuhanyzó, tusoló, meztelen2022. jan. 10. 14:29
11/12 anonim válasza:
Uszodai zuhanyzóban történt, hogy volt egy nálam fiatalabb srác aki akkor jött ki a szaunából és ment zuhanyozni mikor én. Néha-néha arra tekintet amíg nem álltam inkább úgy, hogy mindent lásson és elkezdte verni magának de mást nem csínált, én is lassan magamnak. Mikor végzett szó nélkül elment és ennyi.
12/12 anonim válasza:
Suli táborban, egyik srácnak tetszettem, zuhanyoztam, csak azt vettem észre hogy be jöt a zuhanyzoba hozzám, egyből el kezdte fogdosni a fenekem nyúlni akart be az ujjával a fenekembe, rá szóltam kifelé, mondta neharagudj nagyon oda vagyok a fenekedért kerek stb, ez nem pont a leg jobb helyzetem volt mondta nem akar semmit, ennyi öröm volt meg fogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!