Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ha 30 alatt kipróbálok dolgoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 30 alatt kipróbálok dolgokat fiúval, akkor azzal örökre megváltoztatom az identitásom?

Figyelt kérdés
Mondjuk, tegyük fel, hogy egynek-kettőnek jó, de amúgy nem tetszik annyira a dolog, és szerelmes se tudnék lenni fiúba, csak nőkbe. Valamiért úgy érzem, hogy ha ilyenbe belemegyek, akkor elárulom magamat, és a másokban rólam élő képet és örökre megváltozom, nincs visszaút.
2022. jan. 1. 20:47
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
dehogyis.. par eve leszoptam egy oreg pasit, de masnap mar kb eszembe se volt. nyugodtan csinald amire vagysz
2022. jan. 1. 20:48
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Biszex vagy valószínűleg. Ezzel nincs semmi baj, meg kell tudni békélni vele. Egyszer élsz, azt próbálsz ki, amit szeretnél, ne mások véleménye számítson.
2022. jan. 1. 20:49
 3/9 A kérdező kommentje:
Nem tudom, az vagyok-e. Igazából kb. 22 éves koromig nem is volt ilyen gondolatom, viszont vannak bizonyos lelki okok, amik miatt félek kapcsolódni, és szerintem a szexhiány okozza. De ennek ellenére családapaként látom magam 10 év múlva és boldog házasságban akarok és akartam élni mindig is. Csak nem tudom, hogy ha csinálok ilyet, akkor lehet-e ez, ugyanaz leszek-e még, alkalmas leszek-e rá. Attól félek, hogy destabilizálom vele a személyiségem, az identitásom.
2022. jan. 1. 20:53
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

Ó, ha tudnád, hány boldog családapa és szerető férj huncutkodik srácokkal.Mindenféle korosztályban.

Csak hát,a társadalmi konvenciók miatt színészkedni kell...

2022. jan. 1. 21:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Én nem akarok huncutkodni. Vagy megtanulom visszafogni/leépíteni a vágyat, vagy nem házasodok meg, de a házasság és a kapcsolat számomra szent. Ha már házas vagyok, akkor egyébként szerintem igényem se nagyon lesz rá. Amikor volt barátnőm, nem emlékszem, hogy lettek volna ilyen fantáziáim.
2022. jan. 1. 21:10
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
De az a baj hogy nem lehet leépíteni meg visszafogni a vágyat. A cselekedeteidet tudod irányítnai, a vágyaid nem. Ha nem éled ki sose őket, szörnyen összeroskadsz.
2022. jan. 1. 21:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak 1 életed van. Azt élvezd
2022. jan. 1. 21:21
 8/9 BB_ ***** válasza:
100%
Nem kell démonizálni az azonos nemű párokat, még szexualitás szintjén sem. Miből gondolod, hogy ők nem élhetnek teljes értékű, boldog életet? Ha erre kíváncsi vagy, próbáld ki. Ha tetszik, akkor csinálod addig, amíg nem talál rád a szerelem. Egyébként anális játékokat nők segítségével is lehet játszani, csak megfelelő nyitottságú nőt kell találni hozzá.
2022. jan. 1. 23:25
 9/9 A kérdező kommentje:

"Ha nem éled ki sose őket, szörnyen összeroskadsz."

Az már megtörtént. De nem emiatt. A vágyaim nőkkel kapcsolatosak, de valamiért elköteleződési meg kapcsolódási gondjaim vannak. Így most leszek 30 és alig tudom, ki vagyok és hogy működöm, hosszú távú (min egy éves) kapcsolatom még nem volt és alig szexeltem...

#8: "Egyébként anális játékokat nők segítségével is lehet játszani, csak megfelelő nyitottságú nőt kell találni hozzá."

Ha van egyvalami, amire nem vágyom, az az anális játék.

2022. jan. 1. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!