Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen a jó orál?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó orál?

Figyelt kérdés
Hogyan kell csinálni? Megírnátok a korotok is? Egy bi srác.
2021. dec. 30. 12:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én azt szeretem ha lassan szopnak és a nyálas makkon jár a kezük és a szájuk. Jó lassan.
2021. dec. 30. 12:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a lassú szopás a jó. És ne kapja be tövig, mertha öklendezik tőle az gusztustalan. Inkább ne szopjon,ha nem akar, annak nincs értelme, hogy gyorsan legyünk túl rajta.
2021. dec. 30. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom, ha a szopás kolcsonos, ő is és én is szopok.

úgy kezdjuk, h előszor nadragon át izgatjuk fol egymást, taperolva egymás bránerét, s mikor érezzuk,h merevedik a másik, akkor szepen lassan lehúzzuk egymás nadrágját, majd az alsón keresztul tovább izgatjuk a faszt, s mikor jó húsos és kemény, benyúlunk a gatyába,ss a faszt húzzuk-verjuk, de most is csak érzéssel, nem elsietve.

S egyszercsak lenttermunk, s elkezdjuk szopni egymásét. Lassan csináljuk, mivel az izgalmasabb, bevesszuk tovig, s utána, faljuk a makkot, majd pedig lefetyelő hangt adva a faszon, szétszopjuk egymást, amíg el nem durranunk... mmmm

2021. dec. 31. 01:02
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Sokan sokféle igényűek. Az enyém elég sajátos. Nem igazán rajogok előjátékként se azért, hogy megfogják a farkam, kivéve, ha pont úgy veri, ahogy szeretem.

Ha engem szopnak kevés nyállal, kb szárazon szeretem,

és ne a makkomat szopják lehetőleg, hanem tövig tolja az ajkaival a fitymám.

Sőt, a kezével lehetőleg ne érjen a péniszemhez.

Amikor én szopok, akkor is megkeressük a kopromisszumot. Egyébként kipróbálnám valakivel a 69-et, kíváncsi vagyok arra is.

Kérdező, a jó szopás szubjektív, úgy jó, ahogy a te aktuális partnerednek jó! Másvalakinek lehet, hogy az nem igazán jön be. És megfordítva.

2021. dec. 31. 22:56
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A jó orál odaláncol... ;)
jan. 17. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!