Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a jó orál?

Én imádom, ha a szopás kolcsonos, ő is és én is szopok.
úgy kezdjuk, h előszor nadragon át izgatjuk fol egymást, taperolva egymás bránerét, s mikor érezzuk,h merevedik a másik, akkor szepen lassan lehúzzuk egymás nadrágját, majd az alsón keresztul tovább izgatjuk a faszt, s mikor jó húsos és kemény, benyúlunk a gatyába,ss a faszt húzzuk-verjuk, de most is csak érzéssel, nem elsietve.
S egyszercsak lenttermunk, s elkezdjuk szopni egymásét. Lassan csináljuk, mivel az izgalmasabb, bevesszuk tovig, s utána, faljuk a makkot, majd pedig lefetyelő hangt adva a faszon, szétszopjuk egymást, amíg el nem durranunk... mmmm

Sokan sokféle igényűek. Az enyém elég sajátos. Nem igazán rajogok előjátékként se azért, hogy megfogják a farkam, kivéve, ha pont úgy veri, ahogy szeretem.
Ha engem szopnak kevés nyállal, kb szárazon szeretem,
és ne a makkomat szopják lehetőleg, hanem tövig tolja az ajkaival a fitymám.
Sőt, a kezével lehetőleg ne érjen a péniszemhez.
Amikor én szopok, akkor is megkeressük a kopromisszumot. Egyébként kipróbálnám valakivel a 69-et, kíváncsi vagyok arra is.
Kérdező, a jó szopás szubjektív, úgy jó, ahogy a te aktuális partnerednek jó! Másvalakinek lehet, hogy az nem igazán jön be. És megfordítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!