Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szentetek a Szenteste alkalmas lehet arra, hogy közöljem a családdal a biszexualitásomat?
Mondjuk ki, hogy nincs annál nagyobb fájdalom egy szülőnek, mikor kiderül, hogy a gyereke saját neméhez vonzódik!
Az, hogy biszex vagy, egy fokkal jobb, mert attól még esélyes, hogy nő mellett találod meg a boldogságot és lesz családod!
14.-re.
Itt KÖTELEZŐ a meleg xarig benyalni a kérdezőnek, és ALAPSZABÁLY, hogy LMBTQI... és zsidó kérdésekben semmi negatívat nem szabad írni!
Most attól, hogy támadt egy biszexuális vágyad hírtelen, egyből "comingout"-olnál?
De MINEK? És pont karácsonykor?
Aztán a szilveszteri buliban megismered Marikát vagy Erzsikét, smároltok, összejöttök, azt magyarázkodhass megint otthon, hogy izé?!?!
Majd ha ott leszel, hogy egy sráccal vagy együtt tartósan, na talán akkor.
Mondjuk ki, hogy nincs annál nagyobb fájdalom egy szülőnek, mikor kiderül, hogy a gyereke saját neméhez vonzódik!
Szerinted. Azért én inkább meleg, mint beteg gyereket szeretnék, pl.
Inkább ne! Főleg, ha akár egy kicsit is konzervatívak!
Én sem jelentettem még be a biszexualitásomat a családomnak, de szerintem nem is fogom soha, mert az esetemben lényegtelen a funkciója, heteroromantikus vagyok, együtt élni csak férfivel tudnék. Nem fogok csajjal hazaállítani, hogy jegyesek vagyunk (nő vagyok).
Nem is szeretem biszexnek nevezni magamat, nem hiszek ebben az egész kategorizálásban.
Szerintem abszolút természetes, hogy az ember (főleg fiatalként) elkalandozik, és kipróbálná azonos neművel, vagy szexuálisan vonzónak találja.
Szerintem ez gyakoribb annál, mint aki soha nem gondolkodik el ezen.
“Eddig heterónak tartottam magam, de múltkor megtetszett egy srác, akit én azonnal lesmároltam volna, de ő nem hagyta egyelőre”
Ez önmagában még nem jelent biszexualitást.
Rengeteg hetero ember van, aki kíváncsiságból kipróbálná a smárolást és egyéb dolgokat azonos nemű emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!