Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már olyan valaha, hogy felcsatolt műpénisszel vártátok az ágyban a pasit?
Figyelt kérdés
2021. dec. 23. 14:31
1/12 anonim válasza:
Így várnék valakit, maximum kiröhögne..
2/12 anonim válasza:
egyes: Nem feltétlenül. Én pl nyitott vagyok az ilyen dolgokra is.
F
3/12 anonim válasza:
Lányok nem, dominák igen (s ehhez nem kell a nőnek biszexuálisnak lennie, mert akkor nem pasira vágyna).
4/12 anonim válasza:
Volt már, de ezt mindig előre megbeszéljük.
6/12 anonim válasza:
#5 a domina nem lány, nem csaj, hanem NŐ (sőt inkább Úrnő).
7/12 anonim válasza:
Akkor legyen nő ¯\_(ツ)_/¯
Amúgy meg nem feltétlenül domina aki használ strapont. Simán lehet switch is.
8/12 anonim válasza:
Vagy jól körberöhögne, vagy ha rosszabb napja van, eléggé kikérné magának, hogy normális vagyok-e.
9/12 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül a mostani pasitokra gondolok, hanem, hogy úgy általában.
2021. dec. 23. 18:42
10/12 anonim válasza:
Úgy általában az összesre igaz volt, amit írtam (8as válaszban) mindnek tabu volt a fenék. És ez így van rendjén, sose dugnék férfit, nekem ez teljesen idegen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!