Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lány vagyok,de tetszik nekem egy lány nagyon,de viszont az a lány úgymond híres majdnem 30k követője van.. ilyen meg nm volt hogy lány tetszett de lehet csak kötődöm hozza de nagyon oda vagyok érte..Es hogy mit csináljak?
Figyelt kérdés
2021. dec. 21. 12:21
1/2 zol56 válasza:
Micsoda híresség lehet. 30k követő. Ez már valami. Ez aztán.
Keress valaki olyat aki jól néz ki és vannak igazi értékei.
A való életben az ilyen hírnév inkább ciki és nevetséges. Az hogy vannak emberek akik ilyen alapján itélik meg a hírességet az meg inkább elszomorító.
2/2 anonim válasza:
Ismered is vagy csak az instagrammon követed?
Ha ismered próbálj közelebb kerülni hozzá. Ha nem akkor meg felejtsd el
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!