Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy élitek meg a szexualitást a két nemmel?

Szerintem definiááld, mit értesz turn-on alatt, mert lehet h eddig ezért nem kaptál válaszokat. Jól sejtem, hogy "váltást" értesz alatta? Megpróbálok ennek tükrében válaszolni.
Melegek és biszexek között is, úgy tűnik, sokféle vággyal vannak emberek. Én erősen hetero vagyok, nálam nincs a nemek irányában váltott vágyam, hanem bármikor vonzó számomra a szex akár nővel, akár férfival, viszont nyilván akárkihez nem vonzódok. Senki se vonzódik midennkihez.
Férfiként férfivel szexelni csak (némi) lelki vonzódás esetén szexelek és csak orál. Egy jó nő viszont felizgat akkor is, ha nincs részemről érzelmi vonzódás, de persze érzelmi vonzódással együtt még jobb. És nővel dugni is szeretek, meg orálozni is.

Az elsőnek és minden további válaszolónak mondom, hogy a "turn-on" ebben a kontextusban az izgató dolgokat jelenti.
Biszex férfiként a nők iránti vonzalmam sokkal szerteágazóbb, mint a férfiak iránti. Rengeteg féle nőt vonzónak tartok, legalábbis olyan értelemben, hogy szívesen szeretkeznék velük, vagy legalábbis nem utasítanám el őket. Tini csajok, huszonévesek, MILF-ek, kis- és nagymellűek, szőkék, barnák, vörösek, rockerek, üzletasszonyok és anyáskodó háziasszonyok :D Szóval kicsit olyan vagyok velük, mint Gombóc Artúr és a csokoládéval :D Nyilván kell, hogy fizikai vonzalmat érezzek irántuk, de nincs egy adott "esetem", amire korlátozom magam, leszámítva, hogy legnagyobb szerelmeim általában rövid, barna hajú 17-23 éves csajok voltak. Persze nem árt, ha van némi lelki vonzalom is, ez általában a kedves, aranyos, feminin csajok irányába hamarabb kialakul nálam.
Fiúknál alapvetően a twinkeket szeretem. Fiatalos, szőrtelen srácok, lehetőleg passzív szerepben :) Az ő esetükben is a kedves, bújós, kissé (de tényleg nem nagyon) feminin típus az esetem. Erre mondta nekem egyszer egy full meleg srác, hogy én a fiúkban is kicsit a csajokat keresem. Nem mondom, hogy legalább részben nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!