Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi motiválhatja a nagy korkülönbségű partner utáni vágyat?
A nagy korkülönbségű partner megértő, türelmes, tapasztalt,figyelmes, mindig eljutok vele a csúcsra.
22l
Én 18 évesen is megdugtam volna egy nekem tetsző 18-50 közti nőt, most 27 évesen is megdugnék egy nekem tetsző 18-50 közti nőt és 50 évesen is megdugnék egy nekem tetsző 18-50 közti nőt.
Magyarul nálam a kor nem számít, ha valakit vonzónak tartok.
Jómagam nem azt nézem milyen életkorú a másik, hanem mennyire szimpatizálunk, mennyire kattanunk egymásra, így pedig megesett, hogy jó pár év korkülönbség is volt. Idősebb és fiatalabb partnerem, párom is volt.
(Természetesen, a törvények betartásával! A tini lányok maximum tini koromban voltak opcionélisak)
Első komolynak kapcsolatom estében 18 éves koromtól egy, akkor 26 éves nővel voltam 2,5 évig. Majd 3 évvel fiatalabb követte, utána 2 évvel fiatalabb, akivel házasság lett a viszonyból. Válás után 30 évesen 18 évestől 51 évesig voltak viszonyiam, párkapcsolataim. Második feleségm viszont korombéli, csupán pár hónappal idősebb.
50F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!