Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz lánynak milyen szexuális segédeszközök vannak, amik nem túl drágák?
Szűz lányként anal plughoz hogy jutottál el? XD
Ujjaid a legjobb segédeszköz. Vehetsz egy csomag gumit, amit pl. kefe nyelére húzol és azt használod.
Még szerecse, hogy senkit nem érdekel a véleményed.
eszembe nem jutna szűz lányt műfarokra húzni.
Ujjak az tök ok. Aztán ha már érzi a dolgot akkor jöhet a segéd eszköz.
4 még jó hogxy a férfiak 100% egyetért velem... és nem is a te véleményedre vagyok kiváncsi
5 ja igaz nem is létezik szűzhártya ami az esetek többségében khm 99%-ban azért szakad át szex előtt mert már a lány feldugta az ujját és vagy egy tárgyat többször is...
szex előtti segédeszköz komolyan rontja a szexuális megélést szex közben... nem hiába sok nő itt akiknek kis millionyi vibrátoruk van meg anál plugok már hosszú évek óta nem voltak párkapcsolatban és sokuknak még szexuális kontaktjuk sem volt jó régóta...
5 valamint nem kell a paraszt vakítás szex előtt nem tudja egyik szűz qurva sem hogy milyen a teste! mert teljesen más élmény amikor élesben megy és még pszichológialag is fájdalmat érezhet miközben simán bele megy egy 30 centis dildo... -_-" tudod van rendes tudomány nem pedig az a sok gyökérség amit a fajtád hord össze a nők lapján.hu-n...
Aliexpressről valami vékonyabb dildó, szilikon, vagy üveg vagy valami. Mivel még szűz vagy, én se vennék nagyot a helyedben, de valamit amire úgy érzed hogy kényelmes lehet, esetleg rezeg, stb :) anal plug is jó lehet.
Én férfi vagyok (amúgy szingli, 26 éves), de engem nem zavarna az ilyesmi. Anal plugból is vannak kisebbek.
Ettől még ugyanúgy szűz maradsz, a 7-es azzal sincs tisztában, mi az a szűzhártya :D Az egy olyan dolog, ami alapból tágulékony, sokaknak sose szakad át, csak kitágul, rugalmas.
[link] pl ehhez hasonlónak még előnye is lehet. Meg tudod tanulni magadnak a rászorítást. Az később elég érdekes és jó tud lenni szex közben :)
Bár lehet nekem azért nincs bajom ezzel, mert nem vékony a farkam, ezért nem félek tőle, hogy az enyém nem lesz elég :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!