Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vagy Biszex?
Figyelt kérdés
sziasztok! van egy fiu baratom aki egy kicsit bejon nekem. viszont tudom rola, hogy volt mar fiuja es felek, hogy meleg. marmint nagyon szeretem, mint barat viszont egy kapcsolatban is eltudnam magunkat kepzelni. viszont nemtudom hogyan allapitsam meg rola, hogy mi o.az egyik baratnom is azt mondta rola, hogy meleg, mert egyszeruen latja rajta. nagyon sok lany baratja van (koztuk en is). jobban figyel a stilusara es kicsit olyan mas. ferfi nem igazan volt az eletebe, ez persze nem azt jelenti, ha valakinek nincs apja az meleg, de ilyen esetben szerintem fontos ezt is tudni. nagyon sokat gondolkozok azon, hogy mi jon be rajta, de egyszeruen eltudom engedni a negativ tulajdonsagait is, mert annyira bejon. kerlek segitsetek ezt igy "kideriteni", mert nagyon regota gondolkozom ezen es azon, hogy mit is erzek iranta. nyugodtan kerdezhettek meg rola, ha valamit nem irtam le es ez segit az ugy megoldasaban! elore is koszonom a kedves valaszokat. L2021. dec. 13. 01:47
1/4 anonymousreview60 válasza:
Érdemes lenne megkérdezni, hogy érdeklik-e a lányok. Aztán, hogy esetleg te is-e.
2/4 anonim válasza:
Próbáld elcsábítani.Légy egy kicsit rámenősebb.Ha belemegy,biztos nem meleg,
Maximum biszex.Legyen több önbizalmad.Hajts rá!
3/4 anonim válasza:
A legfontosabb dolog az őszinteség egy barátságban.
Ne másokon keresztül akard megtudni a dolgokat.
Hozzatok össze egy talit és őszintén kérdezz rá a dolgokra.
Ez az egyenes út.
4/4 anonim válasza:
Ha zsombort kérdezitek akkor a válaszom meleg <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!