Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex 44 év körüli pasik,ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex 44 év körüli pasik,ti hogy éltek meg bisex vágyaitokat,pld női tangák...perverziótok is volna?

Figyelt kérdés
vélemények megosztása bisex pasikkal,akiket izgat ez a téma.és szeretne erről beszélni
2021. dec. 10. 14:27
 1/8 A kérdező kommentje:
olyan 40 év körüli pasik,akik nehezen éli meg hogy bisexek..
2021. dec. 10. 14:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem minden bi pasi nehezen éli meg, én is. Perverzióm van, de nem a női tanga. 42 vagyok.
2021. dec. 10. 16:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

40 év körüli vagyok, viszont mivel eléggé tág ez a kérdéskör, lehet, hogy nem pont tőlem fogsz történetet várni. Mindegy, reagálok, hátha valaknek érdekes lesz talán.

Amikor huszonéves voltam, rájöttem, hogy biszex vagyok, és nem fogadtam el magamban. A 30as éveimre viszont sikerült. Mostanában meg kezdem kiélni a homoszex vágyaimat, de mivel még nagyon az elején vagyok, még mindig nem érzek ez irányban teljes megkönnyebbülést, csupán annyiból, hogy a kezdetek kezdetén végre túl vagyok, hiszen baromira izgultamm, főleg mert random randikba akartam belemenni. Végre mertem farkat venni a számba, és ondót. Ez már nagyon hiányzott.

Most ott tartok, hogy lelki értelemben szexhavert keresek. Az első próbálkozásaim rábéresztettek, hogy végül is mire vágyom pasikkal. Lelki társra, akit leszophatok, és/vagy szopathatok, sőt, aki iránt gyengédséget is érezhetek, mint egyes nők iránt, és gyengéd petting is mehetne. Egy dolog viszont zavarna férfival, és az a csók. Az anál kapcsán még nincs meggyőződésem, hogy kell-e nekem. Ahhoz is egy számomra lelkileg vonzó férfi kellene, valamint az ő vékony mérete, hogy alul magamba fogadjam. Ha felizgat, akkor dugnék talán én is. Ez nővel nekem magától értetődő, ha a nő is akarja, férfival már teljesen más. Ugyanis a legtöbb férfitől lelankadok, sőt, gumiban pláne. A "fél-anál" viszont egyértelműen izgat, de csak ha női szerepben volnék, tehát hogy kutyapózban volnék, és a fenékgerezdeim közé dörgölőzzön a farkával, aki vonz, majd oda élvezzen, érezzem, ahogy az ánuszomra és fenekemre spriccel, és hogy szenvedélyes, élvezi a fenekem.

Alig van még homoszex tapasztalatom, főleg a vágyaimról írtam, írok most. Csak szoptam eddig pasit, meg farkat vertem, más nem volt.

A perverziót is felvetetted, ez jó kérdés... Attól függ, kinek mi a perverzió. Nagyon vágyom -fizikai értelemben- hogy egy nő, vagy férfi, olyan, aki lelkileg vonz, nyalja az ánuszomat, és gyengéden simogassa ujjával az ánuszom. Nők kapcsán egy enyhe pisi fétisem van. Férfiak kapcsán teljesen hidegen hagy az együtt pisilés, vagy hasonlók. Ja igen, ha találnék 2-3 számomra izgató pasit, főleg ha lelkileg vonzanak, akkor a bukkakénak alávetném magam, vagy egy vékony farkú előtt szendvicsben középen lenni. Imádom a g3cit, kivéve lenyelni. A számra, arcomra szeretem kapni, vagy a kezemre, fenekemre, ánuszomra.

De csak akkor vonz egy férfi, ha van lelki vibrálás közöttünk, és ha egyúttal kimutatja az érzelmeit, élvezetét. Csajban se vonz, ha fekszik, mint egy darab fa. Voltam olyan férfival, aki nagyon rendes volt és megbízható, viszont olyan volt, mint aki ködbe burkolózik, rejtélyes, mint akit egy lyukas falon át szopnék. Nekem ez nem jött be. Én azt élvezem, ha látom a másikon, hogy örül nekem, ha érzem, hogy örömet okoztam neki. A megjátszást se szeretem. De ha látom is, hogy örömet okoztam neki, és nem pusztán mechanikusan spriccel, akkor jó.

Engem még nem szopott le férfi, pedig szeretném azt is. Azt is csak olyannal, akivel van érzelmi összhang. Csajoktól változó volt, akadt, aki nagyon jól szopott, szeretem ha tövig szopnak, amúgy se nehéz, mert vékony farkam vanm 16 centis.

2021. dec. 11. 01:18
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok kimondottan biszex, de enyhe hajlamom van a férfiak irányában is. Az anális szex nem vonz, az orálisról is csak akkor fantáziálok, amikor nagyon felizgatott valami inger. Viszont baromira kívánom azt az élményt, hogy egy atletikus, szálkásan izmos fiúval sokáig simogassuk, masszírozzuk egymás testét, meztelenül ölelkezzünk, egymásra feküdjünk, birkózzunk, megmarkoljuk egymás izmait, combját, hasát, mellét. A másik vágyam, hogy egy domináns, meleg férfinak legyek kikötözve órákra, teljes kiszolgáltatottságban, és kedvére szórakozzon velem, tapizhasson, fogdoshassa mindenemet, nekem nyomja vagy rám verje a farkát.
2021. dec. 12. 03:15
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
41 éves bi vagyok. Évekig küszködtem mire rászántam magam .Amiket a 3 as válaszoló írt sokmindenben hasonlóan érzek. Nekem a csókolózás viszont sokat számít. Szívesen beszélgetnék mással ilyenekről főleg a dolog érzelmi részéről.
2021. dec. 12. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Pár dologról beszélgetnék én is.
2021. dec. 12. 14:36
 7/8 Gabipasika ***** válasza:
100%
Akkor beálllok a sorba. 39 vagyok. Kezdő bi. A csók, simogatás nálam is kizárt... Orál izgat nagyon...
2021. dec. 14. 02:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Én a tangát így élem meg... ;)

[link]

jan. 14. 18:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!