Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A mai 15-20 éves magyarországi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai 15-20 éves magyarországi srácok kb. hány százaléka lehet biszexuális, és hány százaléka meleg?

Figyelt kérdés

2021. dec. 10. 10:32
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Rossz meglátás.

Talán érdemesebb lenne mérésekre támaszkodni.

2021. dec. 11. 07:56
 12/19 anonim ***** válasza:
98%

Elég elrugaszkodottnak tartom amit írsz.

Mire alapozod?

2021. dec. 11. 19:05
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanannyi mint bármely más tetszőleges korosztályban. A felvállalás iránti hajlandóság más kérdés.

Belegondolva: A melegek is heteró párok gyermekeként születnek. Bármilyen okból válnak meleggé (genetikai és/vagy környezeti) ők ezt nem adhatják tovább mert nem születik gyermekük. S bár a meleggé válás oka tudományosan még nem igazolt 100 %-ra, semmi okunk feltételezni, hogy a kiváltó tényező az évszázadok alatt változott volna. 1-2 % pontnyi eltéréssel ugyanolyan arányban láttak napvilágot a heteró párok szerelméből a régmúlt időkben is, mint ma. Ha ez a kiváltó ok nem hozna létre folyamatosan új melegeket, már rég kiszelektálódtak volna a generációk láncolatában. Maga a tény, hogy konstans arányban léteznek melegek, jelzi hogy a kiváltó ok folyamatosan jelen van és működik. Ha tisztán genetikai a magyarázat, akkor pedig újra és újra kialakul az okozó gén.

2021. dec. 12. 14:03
 14/19 anonim válasza:
17%

Lol, imádom, hogy itt már egyesek 70%-ra becsülik a meleg fiúk számát, és akkor még bele sem vettük a lányokat :D

Hogy lenne már akárcsak 10 is? Mindig is 2-3% körül mozgott a számuk, az persze simán elképzelhető, hogy pár hülyegyerek, akit meghülyített a meleg propaganda kipróbálja egy csók erejéig és akkor máris rámondják, hogy 5%.

Lehet leszavazni, ez az igazság. Nem vagytok többségben és soha nem is lesztek.

2021. dec. 12. 20:17
 15/19 anonim ***** válasza:
79%
Hű, de összeszednék egy 20 év körüli, igényes, kíváncsi heterot, aki csak kipróbálna dolgokat :D
2021. dec. 23. 21:27
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Összesen nincs 5%
2021. dec. 30. 22:57
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

15#

Hm én is

:)

2022. jan. 2. 00:00
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom talán 5-10% de 15-20 között lehetetlen találni hiába hasonló korú az ember
2022. jan. 9. 01:31
 19/19 anonim ***** válasza:
89%
18-as nem mondanám hogy lehetetlen. Ez nagyon random váltás de ugye én érdeklődöm az okkultizmus iránt (nem is ez a lényeg) és az okkult pajtijaim 70%—a vagy bi vagy meleg, és elég sok ott a 18-20 év körüli. Én is csak így pislogtam hogy az okkult valahogy összefújja a melegeket meg a biszexuálisokat :D mindegy ez csak egy nagyon fura de valid tipp egy random okkultistától becsüljétek meg xD (csak így zárójelben ez talán azért van mert az okkultizmus szerves része önmagunk keresése) szóval nem mondom hogy aki meleg az okkult-bolond, azt tudom hogy ilyen körökben sokkal találkoztam és mind borzasztó cuki és szeretnivaló volt.
2022. márc. 22. 02:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!