Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent nálam ?
Ilyet még nem éreztem de hónapról hónapra egyre jobban azt érzem hogy izgatnak a férfiak is,kiváncsiságbol fel mentem rosszlányokra a fiú kategóriába ahogy meg látom a farkukat egyből áll fel kiveve ha latom az arcukat ugy nem de ahogy el gondolkozom ezen meg ijedek hogy nem szabad és nagyon rossz érzés fog el de mégis akarnám valamilyen szinten úgymond számba venni
Ha biszex lennék nem minden porcikájuk izgatna ? mert ez nincs meg csak a farkuk
Egyetértek az előttem szólókkal. Én erősen hetero vagyok, de van egy kis hajlamos férfiakhoz is, még ha válogatósan is. A f@sz engem is vonz, bár ez mindenkinél ízlés dolga, én a vékony farok látványától gerjedek, azt imádom szopni. És izgat a tűzjáték a végén. Elsőre furcsa volt a számba venni, és őszintén szólva rájöttem, hogy az illető lelki alkatától nekem nagyon függ, melyik férfival szexelek szívesen. De farkat venni a számba továbbra is izgat, csak legyen olyan a farok tulajdonosa, akivel lelkileg izgalmas. Na és legyen megbízható az illető.
Szóval szerintem készülj arra, hogy egy farok nem minden, még akkor se feltétlen, ha neked ideális hosszú, vastagságú. Képzeld el, ha tetszik egy pasi farka, de a pasi maga idegesít téged, vagy unalmas, vagy egy darab faként viselkedik, vagy túl heves, erőszakos, vagy be van állva (egyszer egy betépett alakkal hozott össze az élet, hát elég vegyes élmény volt... De utána mellőztem az ipsét...)
Az egész testkép van, akinek fontos, van, akinek nem. Ne zavarjon, ha a férfiak csak részben tetszenek neked, attól még szexelhetsz egyikkel másikkal, valamint ha túl leszel az elsőn, elmúlik a bűntudatod (ugyanakkor ettől még ne mmuszáj felvállalnod se h biszex vagy).
Én nem az arcot szoktam nézni, se a testalkatot, hanem a farkat, mert engem az izgat, és a g3ci is. Ha van összhang, imádom az orált, oda-vissza. Más kérdés, hogy egyszer egy jóképű 18-25 éves sráccal is kipróbálnék ezt-azt, semmi gond egy helyes, fiús arccal. 40 felett járok.
Tanács.Nézd meg a travikat!Ott az egész vonzó.Arc és van farok is szépen.
Én rendszeresen azt teszem.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!