Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan kell szexi sminket csinálni?
Kezdő crossdresser srác vagyok, megismerkedtem egy pasival, eljutottunk odáig, hogy szex legyen köztünk.
Ágyban én lennék a csaj szerepben és szeretné, ha külsőleg is csajos lennék, ami engem is nagyon izgat.
Biztosít mindent, ruha, paróka, smink...
Ruhát meg is vette, fekete miniruha, fekete combfix meg egy csizma a szett és szőke hosszú paróka, sminkhez kérdezi, hogy mihez van szükségem...
Még sosem sminkeltem, persze már nézegettem videókat, de sokkal előlrébb nem lettem.
Nyilván mivel szexhez, valami erotikus, erősebb smink kellene, de nem szerernék bohócnak kinézni se :D
Várnék tippeket, ti milyen sminket csinálnátok, ilyen alkalomra és mi kell hozzá? Márka és beszerzési helynek is örülnék :) Na meg nyilván valami olyan ami bírja a gyűrődést, bár azt szereti, ha ruzsos lesz a @-a és elkenődik a szemfesték, de azért ne folyjon le az egész, ha "olyan" lesz az arcon.
De persze az este végén el tudjam távolítani nyom nélkül :)
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is, azoknak akik segítenek.
25/F
Nem akarlak elkeseríteni, de ha soha életedben nem sminkeltél akkor valószínűleg elég ronda lesz a végeredmény. Ez nem egy olyan dolog amit elsőre tökéletesen meg lehet tanulni, gyakorolni kell folyamatosan.
Amit beszerezhetsz alapozó, én a loreal true match-et szeretem. Ehhez használhatsz ecsetet vagy beauty blendert. Én szivaccsal szeretem eldolgozni. Ezt fixálni kell egy púderrel. Szempillaspirál, nekem sima essences van. Ehhez jó ha használsz szempilla göndörítőt, mert igy sokkal szebb lesz a végeredmény. Rúzsból én a matt rúzsokat szeretem. Ha nagyon vad sminket akarsz akkor piros legyen. Mondanám hogy húzz tusvonalat de ahhoz hogy szép legyen sokat kell gyakorolni. Ebből van tégelyes, filces verzió is. Kezdetnek ennyi elég. Szerezz be egy micellás vizet is hogy le tudd szépen szedni este. Ezeket bármelyik drogériába meg tudod vásárolni. Én biztos nem vennék drága termékeket elsőre, főleg ha még kezdő vagy és gyakorolni kell.
Köszönöm a választ!
Akkor holnap azt hiszem beszerzem gyorsan ezeket és gyakorlok egész nap :)
Ma teljes szőrtelenítés volt a program, azt se csináltam sosem, de teljesen jó lett a végeredmény. :)
Várok még ötleteket :)
Meg színeket pl? Körömlakkból valami rózsaszínre gondoltam, ha már szőke haj... Kérdés fekete ruhához mi megy? Ilyenekben sem vagyok otthon sajnos
Vagy legyen hasonló piros mint a rúzs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!