Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hetero lányok! Ti mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero lányok! Ti mennyire vagytok kíváncsiak egy leszbizésre?

Figyelt kérdés

Igazából kíváncsi vagyok rá, hogy milyen lehet egy lánnyal az ágyban. Láttam más meztelen nőket élőben, de nem igazán izgatott a látvány, viszont mégis kíváncsivá tesz.

Felizgatni a pasik tudnak csak, de ez valahogy mégis érdekel.

Biszex lennék?

Ti hogy vagytok vele?

2021. dec. 1. 07:46
 1/8 A kérdező kommentje:
27/N
2021. dec. 1. 07:46
 2/8 anonim ***** válasza:
86%
Én eléggé. 44/N
2021. dec. 1. 08:05
 3/8 anonim ***** válasza:
95%
Semennyire mivel hetero, olyan egyértelmű 😃
2021. dec. 1. 08:26
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Én is kíváncsi vagyok. Csak kb. úgy vagyok mint te. A fantáziámban érdekel, meg izgat nagyon, de a valóságban egy nő sem vonz, egyhez sem tudnám elképzelni, hogy úgy érjek. Pontosabban mindössze egy van ilyen.

40+

2021. dec. 1. 09:04
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én már gondoltam rá többször hogy jó lenne kipróbálni, de nem vagyok benne biztos hogy élőben tényleg szeretném e, vagy csak fantázia szinten vonz
2021. dec. 1. 10:28
 6/8 anonim ***** válasza:
93%
Semennyire, mivel hetero vagyok. Fantáziában se. Szerintem van legalább minimális biszex hajlam abban, aki nőként kíváncsi más nőkre, amivel persze semmi baj sincsen. 😄 22n
2021. dec. 1. 11:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer mindenképp benne lennék (bár inkább egy hármasban plusz egy lánnyal), hiszen egyszer élünk, miért is ne próbálnám ki. Legfeljebb közben leállunk, mert nem jön be.
2021. dec. 1. 11:59
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Saját tapasztalatomat tudom megosztani veletek: 4-ből 1 lány kíváncsi volt.
2021. dec. 1. 21:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!