Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki szokott járni budapesti meleg szórakozóhelyre? És hová? Szerintetek melyik a legjobb? Hány évesek vagytok? Hány éves korig érdemes elmenni egy ilyen helyre? Hány évesek járnak le? Tól-ig? Lenne kedve valakinek eljönni?
Figyelt kérdés
Boccs ha egyszerre ☝️☝️ilyen sok infot kértem!
Mostanában izgatja a fantáziám, hogy szívesen megnéznék egy ilyen helyet.
Persze olyannal, akivel kölcsönös a szimpátia!
Hetero disco nincs pesten ahol ne jártam volna mar többször is!
De egyedűl nem igazán visz rá a lélek, ism.körben meg nincs ilyen személy.
Gondoltam elöbb szerzek egy kis infót!
bi/uni/f, vicces és rohadt jó fej vagyok.😁
Thx a normális válaszokat!
Legyen szép napotok!
2021. nov. 30. 12:33
1/5 anonim válasza:
A szoktam járni túlzás, az Alteregoban fordultam már meg párszor. Kicsit sznob, de vidám, laza, jó hangulat van, mehetsz teljesen egyedül is. Teljesen normális hely.
2/5 anonim válasza:
alterbe szoktunk járni,,bár mar reg voltunk a covid miatt,,amugy mennék már én is
3/5 A kérdező kommentje:
2#
Ha szimpik vagyunk egymasnak, lemehetnenk!
Ha gondolod irj ram.
2021. nov. 30. 16:51
4/5 anonim válasza:
Covid miatt most nemmennék
Ilyen helyekkel már én is szemezek egy ideje 22f
5/5 A kérdező kommentje:
4#
Megvan mind a 3 oltasom.😁😉
2021. dec. 1. 05:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!