Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok ti nézitek a meleg kategória kérdéseit is?
Figyelt kérdés
Vagy csak a bit?2021. nov. 26. 09:53
2/10 anonim válasza:
Persze, hogy nézik. Aztán mindkét oldalt hülyítik.Recska után aztán nem írnak többet, vagy leregelnek.
4/10 anonim válasza:
Néha,de hamar meg is bánom mert ott még több a ketteshez hasonló felettéb értelmes válasz...Válaszban nyikorognak hogy mindenki eltűnik,de azért a legtöbbtől kapod a privit minden válaszodra és úgy nyomulnak hogy az már ilyesztő:D Aztán persze nem értik miért tűnik el mindenki
(Tudom hogy nem mindenki ilyen abban a kategóriában,de a fent leírt emberkék miatt nem szoktam nézni)
5/10 anonim válasza:
Meg azt sem értik, hogy nem mindenki akar itt ismerkedni. Van aki csak kérdez, felel, amire az oldal való. Aztán jönnek a privátok. A szint meg a béka s…gge alatti.
7/10 A kérdező kommentje:
Azért amiket leírtatok én itt is tapasztalom. A legjobb hogy ha nem fogalmazok egyértelműen akkor azt hiszik csaj a válaszadó...
2021. nov. 28. 12:15
8/10 anonim válasza:
Nézem. Vicces ahogy panaszkodnak itt páran. Mintha a világ dőlne össze ha kap privit. Nyisd meg és zárd be. Ennyi. A gmailes spamek miatt is így hisztizel? A4esnek jelzem a szó amit keresel az ijesztő. Csak hogy esetleg ne a helyesírásoddal bukj el majd ;)
9/10 anonim válasza:
Persze. Bi pasiknak mindegy hogy meleg vagy bi hiszen mindegy hogy a másik csak sráccal akár osszejonni az eleteben vagy sráccal is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!