Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Sharpie challenge valaki? :D

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sharpie challenge valaki? :D

Figyelt kérdés

2021. nov. 19. 18:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
76%
Én azt hittem, hogy ez az a fajta amit a húgcsőbe kell dugni😅
2021. nov. 19. 21:55
 12/22 A kérdező kommentje:
Hogy micsodaa? Erről nem is hallottam még?
2021. nov. 19. 22:16
 13/22 A kérdező kommentje:
Az utolsó kérdőjel csak elírás :D
2021. nov. 19. 22:23
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nem chalenge igazából, csak egy fétis, aztán a sharpie már egy olyan haladóbb kategória
2021. nov. 19. 22:26
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a "mit ne dugj fel" listán a tollak filctollak elég előkelő helyen állnak, köszönhetően annak, hogy viszonylag hegyesek és van rajtuk kupak ami prímán le tud jönni odabennt, és akkor mehetsz a kórházba, mer totthon azt ki nem szeded:D
2021. nov. 19. 22:49
 16/22 A kérdező kommentje:

#14 Nem beléd állni akarok, de sajnos sosem értettem, hogy mi a jó ebben. Ad valami plusz izgató érzést, vagy esetleg ilyen dom-sub játék?

#15 Szerintem azoknak, akik ezt csinálják, van annyi eszük, hogy nem a kupakos felét tolják be magukba. (Hozzáteszem, a névadó Sharpie filctollak lekerekített végűek, szóval (kellő síkosítás mellett gondolom) nem okoznak semmilyen sérülést)

2021. nov. 19. 22:59
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Hát aki erre izgul annak mindenképp ad, olyan mint bármelyik más fétis, most pl, ha egy nem lábfétises embernek odatolsz egy lábat, csak néz, hogy K láb, de ha egy lábfétisesnek, hogy tessék láb, az a kívánságai netovábbja, ez is ilyesmi, van aki undorodik tőle, van aki hatalmasakat élvez.
2021. nov. 19. 23:02
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

16

"van annyi eszük" - aha, az ilyen kihívások arról híresek, hogy van annyi eszük... pl mosogatószert enni, alkoholt gyorsan vedelni, fahéjat szárazon enni...:D Bízom benne, hogy úgy van ahogy mondod, de a magam részéről nem hiszek abban, hogy van annyi eszük:D

2021. nov. 19. 23:11
 19/22 A kérdező kommentje:

#17 Erre gondoltam is, csak azt hittem nyújt valami különleges fizikai élvezetet.

#18 Redditen például találtam egy oldalt ahol konkrétan nem challenge-ként csinálják ezt az egészet, hanem mindennapi szexuális rutinként. Így edzik magukat, hogy táguljanak vagy nem tudom, de lényeg hogy nem trendből meg nem eszetlenül. Ha valaki úgy érzi, hogy csak 1 megy be, akkor nem erőltet többet.

2021. nov. 19. 23:28
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én fiú vagyok és megcsinálnám, izgatóan hangzik :D
2021. nov. 20. 00:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!