Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti tudnátok shemale-ként élni?
Figyelt kérdés
Lányok, ti el tudnátok képzelni, hogy szép és nőies shemaleként éltek?
Nem átoperálva, hanem mondjuk a mostani külsőtökkel vagy szebbel, de egy formás farokkal?
2021. nov. 19. 17:44
1/11 anonim válasza:
Nem, mert elégedett vagyok a puncimmal, és a párom farkával is. Nem cserélnék, nekem ez pont jó.
2/11 anonim válasza:
Max ha a világ olyan lenne, mint a szexuális fantáziáimban. Másképp nem.
3/11 anonim válasza:
Néha örülnék, ha lenne, de szeretek nő lenni :)
4/11 anonim válasza:
Nem átoperálva, de farokkal?
Akkor hogy kerül a punci helyére farok?
Amúgy jó ez íg ynekem ahogy van.
5/11 anonim válasza:
Tehát maradna minden ugyan úgy, csak punci helyett pénisz...
De hát ezt mindenféle műtét nélkül egy sima felcsatolhatóssal megoldom! Nem mintha erre vágynék, de most komolyan!
Semmi értelme...
6/11 anonim válasza:
Gondolom "mágiával", hogy ne az legyen, hogy a műtéttől félsz. Ráadásul műtéttel nem is megoldható a 100% funkcionalitás.
7/11 anonim válasza:
Nem hiszem hogy leélném így az egész életemet, de mondjuk őszintén, egy napra pl. Kipróbálnám, puszta kiváncsiságból hogy milyen lehet egy pénisz tulajdonosának lenni. Pl. Milyen lehet állva pisilni, meg ilyenek.
8/11 anonim válasza:
Jaj! Ne szédits már! A lányok is tudnak állva pisilni. (No nem mindegyik, de sok!)
9/11 anonim válasza:
Istenem, én nem értem a nők mit értetlenkednek folyton ennyit xD
10/11 anonim válasza:
A "shemale" az pont, hogy férfiből van. Akkor a kérdés az, hogy a lányok lennének-e fiúk, pénisszel, de lányok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!