Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg egyre több a leszbikus /biszex nő, vagy csak többen merik felvállalni?
Szerintem sokan akik kicsit is biszexek, csalódnak a pasikban és kilépnek a hetero húspiacról. Nevezhetjük ezt divat-leszbiségnek.
Belőlük (átpártolókból) van egyre több. De lehet,h tévedek. Kár értük, meg hogy valójában csak a "kisebbik rosszat" választják a megoldás helyett.
lehet h régen is ennyi bisex leszbi nő volt..de tény, h most jobban fut
amibe sztem benne van a férfiak megalázó viselkedése is a női öntudatra ébredés
.. és talán a csalódottság..
engem is megcsalt a barátnőm a barátnőjével :) mert azt hitte elfogom hagyni
de elvileg csak a bakancslistáját pipálta ki ezzel más szerepe nem volt :)
Figyelj a melegek és a biszexek, leszbikusok nem szaporodnak, pont annyi van belőlük amennyi. Ami változott az a társadalom, sokkal nyitottabbak az emberek mint 20 éve és már nem ciki felvállalni nagyobb városokban, a fővárosban, ha nem vagy hetero.
Egyébként ha kisvárosokban és falukban sem lenne ez hátrány akkor ott is felvállalnák és úgy tűnhet mintha egyre többen lennének.
Egyetlen emberrel nincsenek többen, csak már nem kell annyira bujkálniuk.
A 6-os jól mondja, főleg az utolsó sorában kommentelte jól, én is felfedeztem, hogy már egy vígjátékba, akció filmbe is becsempészik a génhibás nőket.
Egy mozifilbe az atom szőkébe is volt, én itt hangos vélemény nyílvánítás mellett álltam föl és hagytam el a termet.
Mivel a lakosság is nő a benne található "izék" száma is nő.
Aztán az LMBTQ is nyomatja ezt az elfogadás dumát,meg csapból is smároló lányok folynak...
Most felválani könnyebb.
jobban felvállalják magukat
régen is megvolt ugyanez
de azt meghatározni hogy ennyi lesz/bi volt régen és ennyi van most azt sajnos nem lehet
tény h nagyobb propagálást kap a más néha már abberrált deviáns sexualitás! kezd betegebb lenni a világ, de talán ha kiforrja magát akkor normálisra fordul...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!