Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi fiuk, fenekeltetek mar el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi fiuk, fenekeltetek mar el fiut?

Figyelt kérdés
Jó erzes volt latni hogy a fiu nyög? Hogy faj neki? En havernak segget pirosra vertem, elveztem ahogy nyög mondja áah eleg, volt mar ilyen elmenyed?
2021. nov. 17. 23:03
 1/5 anonim ***** válasza:
72%
Nem, de jó mókának hangzik! :P
2021. nov. 17. 23:27
 2/5 A kérdező kommentje:
németországi fiú jelentekezz,
2021. nov. 17. 23:51
 3/5 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező más amikor fizikailag bántasz valakit, és már kéri hogy hagyd abba de nem hagyod, mint ahogy te csinálod, ez már szadizmus. Te szimplán azt élvezed hogy kínzol valakit.

És megint más a BDSM, amikor a fájdalom élvezeti szempont mind a két félnek, és természetesen megfelelő technikával és mértékkel.

2021. nov. 18. 09:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Még nem voltam fiúval, de szerintem megcsapkodnám a passziv seggét:) Persze csak akkor, ha ő se bánja. :D
2021. nov. 20. 10:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Aki szeretné, paskolhat... ;)

[link]

jan. 12. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!