Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Körülmetélt tini fiúk vannak itt?
Tapasztalatcsere és egyéb dolgok végett felkereshetnétek😏
19/F
Hát érdekes a tini kategória: 28 voltam már mikor karácsonyra hazamentem kollégiumból, bocs a gyengébbek kedvéért, már van 2 szakmám és 1 alapdiplomám, ez a mester és anyum leküldött a garázsboltba hogy váltsam vissza az üveget plusz hogy vegyek egyet a nagynénémnek, a nő felnéz rám, mivel eléggé termetes nőttem, 193cm magas vagyok: vagy 18 kicsim?
Mondjuk előtte is előfordult több ízben is, hogy fiatalos pofim miatt, hol a dohányboltba nem akarták feltölteni a telómat, hol meg a kis boltban a lottót tiltoták volna meg nekem, most ezért bajszot növesztek, bár haa le is vágom és megint ezzel jönnek, akkor majd jól viccelődök, hogy plasztikai sebészem késének köszönhetek mindent, vagy annak, hogy nem dohányzok...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!