Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi férfiak, ha van barátnőtök,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi férfiak, ha van barátnőtök, szoktatok pasikra vágyni?

Figyelt kérdés
2021. nov. 16. 16:47
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Nekem csak felszopásra van.

Néha összejárok vele.

De szexelni csak férfival szoktam.

2021. nov. 16. 16:53
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
Persze
2021. nov. 16. 17:10
 3/6 anonim ***** válasza:
83%
Igen. Sőt leginkább arra, hogy passzív szerepben a férfi dugjon engem. :) Általában 40 felettiekről fantáziálok, ez a korosztály jön be. 29F
2021. nov. 16. 23:37
 4/6 anonim ***** válasza:
71%

Persze,hogy szoktam!

Van is egy hasonló pasim akivel rendszeresen szexelünk

2021. nov. 17. 02:57
 5/6 Mrcock ***** válasza:
71%
Én kapcsolatban élek ( nővel) de így is eljárok szopatni egy fiatal sráchoz! Szerintem a férfiak jobban szopnak!
2021. nov. 17. 04:52
 6/6 anonim ***** válasza:
96%
Nem. Fiúszexben is aktív vagyok, tehát ugyanazt szeretem csinálni egy sráccal, mint egy lánnyal, megdugni és leszopatni. (Az hogy engem dugjanak meg nekem elképzelhetetlen, de farkat szopni sem annyira szeretek, bár már próbáltam.) Nekem a srácok inkább csak kiegészítő szex, amikor esetleg nincs nő az életemben, de vágyom a szexre. Legutóbb tavasszal voltam sráccal és előtte is 2 évig nem. Amúgy sem vagyok megcsalós, de ha lenne most is egy szerető társam hosszú távra, akivel a szex is működik, akkor nem érdekelnének más srácok.
2021. nov. 17. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!