Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Ki hány évesen jött rá hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hány évesen jött rá hogy biszexuális, minek a hatására?

Figyelt kérdés
2021. nov. 13. 13:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

4#

Nem tudom hany eves lehetsz?!

De tik-tok szerinted hány éve van?

2021. nov. 22. 14:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

5#

Intergender vagy agender vagy!

Vagy már megállapodtál?

Egyébként fiú, vagy lány vagy?

Vagy még most sem tudod?

Amúgy hány évesen jelented ezt most ki jelenleg?

2021. nov. 22. 14:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

LOL bajod van 11?

Google sok mindent ír, pl: 2016, de 2018-ban volt az összeolvadása. Amúgy 2011 óta létezik.

2021. nov. 23. 16:03
 14/16 sandrisbp ***** válasza:
100%
Voltak gyerekkori, kiskamaszkori játékok, farokméregetés, ilyesmi, még közös farokverés is, de azokat nem éreztem biszex vagy homo dolognak... aztán 20 évesen a barátnőmmel láttam egy filmet, amiben volt egy szexjelenet egy szép fiatal (30 körüli) pasi és egy kamasz srác között... na, ettől rájöttem, hogy ez nem maradhat ki az életemből.
2021. nov. 24. 01:58
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Rögtön az elején saját magamtól jöttem rá, nem kellett semmi más behatás... ;)
jan. 12. 17:44
 16/16 anonim ***** válasza:
69%
Már a suli alsó tagozatán nézegettem a többi fiú farkát. Suli vége felé történt egy egymásnak kiverés, amit inkább még a kíváncsiság számlájára írtam. Gimiben csajos szex közben egyre többször eszembe jutott, hogy milyen jó volt egymásnak kiverni, és milyen jó a csajoknak, hogy szophatnak, és meg is dugják őket. Egyre erősebb lett a vágy, hogy kipróbáljam, milyen érzés a farok másik végén lenni. A huszas éveim elején szoptam először, és nagyon jó volt. Azóta, ha van lehetőség, nem hagyom ki.
jan. 13. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!